Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Marica a vorbit deschis despre scăderea de formă a lui Budescu. „Doar dacă nu ai jucat fotbal nu înțelegi”

Ciprian Marica îl susține pe Constantin Budescu. De ce veteranul celor de la Farul este un jucător important în angrenajul lui Gică Hagi.
12.02.2024 | 17:45
Marica a vorbit deschis despre scaderea de forma a lui Budescu Doar daca nu ai jucat fotbal nu intelegi
Constantin Budescu are în acest sezon la Farul 7 goluri și 9 pase decisive în 23 de meciuri. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ciprian Marica a vorbit la FANATIK SUPERLIGA după FCSB – Farul 1-1. Acționarul minoritar al „marinarilor” a explicat ce se întâmplă cu Budescu.

Ciprian Marica are în continuare mare încredere în Constantin Budescu: „Are calitate individuală foarte bună”

Horia Ivanovici a remarcat eclipsa de formă prin care trece mijlocașul ofensiv în vârstă de 34 de ani: „Ce se întâmplă cu Budescu? Ciprian, parcă se stinge de la meci la meci ca o lumânare”. 

ADVERTISEMENT

Ciprian Marica știe însă foarte bine problemele cu care se confruntă un fotbalist: „Ca orice jucător sunt momente mai bune și mai puțin bune, în care ești în formă și în care te simți bine sau momente în care nu îți iese jocul”.

Oficialul celor de la Farul nu uită ce a reușit jucătorul în sezonul trecut: „Budescu are calitate individuală foarte bună. Acuma sigur, n-a fost meciul lui aseară. Are evoluții mai puțin bune de câteva meciuri. Ne-a marcat goluri importante anul trecut și a dat cele mai multe pase de gol.

ADVERTISEMENT

Deci din punctul ăsta de vedere doar dacă n-ai jucat fotbal nu înțelegi. Sunt și momente în viața unui jucător în care e o scădere de formă”, a mai spus fostul mare internațional la FANATIK SUPERLIGA, emisiunea care e LIVE pe FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30.

Ciprian Marica știe ce poate Budescu: „Oricând dă o pasă excelentă și te poate surprinde”

Ciprian Marica a explicat că mijlocașul are capacitatea să rupă echilibrul în orice meci: „Are calitate Budescu și sigur a fost un meci de anvergură mare. Însă el oricând poate da o pasă excelentă, oricând poate crea și lucruri la care nu te aștepți și care să te surprindă. 

ADVERTISEMENT

Ai nevoie de un jucător ca Budescu în echipă, iar Gică Hagi crede în el în continuare”, a mai spus Marica. Constantin Budescu a reușit în acest sezon 7 goluri și 10 pase decisive în 26 de meciuri.

Poate ajunge Louis Munteanu la FCSB? „Mi se pare inteligentă declarația domnului Becali”

Gigi Becali a declarat la FANATIK SUPERLIGA că l-a sunat pe Gică Hagi pentru a-l lua pe Louis Munteanu. Ciprian Marica a comentat posibilul transfer al jucătorului deținut de Fiorentina: „Interesantă mutare. Adevărul e că puștiul crește de la meci la meci și are evoluții bune. Nu am mai avut un vârf de pătrundere, care să ceară mingea în adâncime de mult. Mi se pare inteligentă declarația domnului Becali, acum nu știu cât de fezabilă este.

ADVERTISEMENT

Nu am apucat să avem o poziție. E la cald. Poziția noastră e că azi e imposibil acest transfer. Pentru că, în primul rând, el e sub formă de împrumut de la Fiorentina. Nu avem nici măcar posibilitatea de a îl împrumuta mai departe. Opțiunea asta nu există în contract.

(n.r. – nici dacă vă pune Gigi Becali 10.000.000 euro pe masă, nu ați putea să îl dați) Nu, fără acceptul Fiorentinei nu. (n.r. – și dacă Fiorentina v-ar da acceptul?) E cu totul altceva. Eu spun ce e astăzi. Nu putem să îl împrumutăm mai departe. Doar din vară e posibil. Nu e posibil să facem așa ceva acum, nu avem opțiunea asta în contract, nici dacă domnul Becali ne-ar da 10.000.000”.

Ciprian Marica a explicat motivul scăderii de formă a lui Constantin Budescu

ADVERTISEMENT