Life

Marilena de la Survivor România, declarație de dragoste pentru Andrei Ciobanu. Au plecat împreună în vacanță

Nu mai este niciun secret pentru nimeni că Marilena Cuciurean și Andrei Ciobanu de la Survivor România formează un cuplu, recent Războinica lăsând și un mesaj surprinzător în mediul virtual.
21.07.2021 | 15:48
Marilena de la Survivor Romania declaratie de dragoste pentru Andrei Ciobanu Au plecat impreuna in vacanta
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină și concurentul din primul sezon al competiției sportive de la Kanal D formează un cuplu foarte frumos și unit, dovadă că în prezent petrec clipe minunate împreună, în vacanță.

Cei doi participanți de la Survivor România, din sezoane diferite, au plecat în Grecia, de unde publică imagini spectaculoase, dar și mesaje de dragoste, așa cum este cel lăsat de Marilena.

ADVERTISEMENT

Fosta Războinică este în culmea fericirii de când trăiește această poveste de dragoste cu Andrei Ciobanu, tânărul care a fost concurent în trecut la „Vocea României” și „X Factor”.

Marilena de la Survivor România, gest pentru iubitul ei, Andrei Ciobanu. Ce a transmis

„Cele mai plăcute și frumoase lucruri din lume nu pot fi văzute sau atinse, dar pot fi simțite în inimă!”, a scris Marilena în dreptul unor imagini de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

„Sunt atât de fericită cu tine!”, a completat frumoasa blondină, semn că relația cu Andrei Ciobanu de la Survivor România, sezonul 1, este una cât se poate de serioasă.

Marilena și fostul concurent de la Kanal D au ținut relația secretă până de curând, când au dezvăluit că se iubesc. Ei au primit numeroase aprecieri din partea fanilor, tânărul fiind îndrăgostit lulea de blondină.

ADVERTISEMENT
Marilena și Andrei Ciobanu sunt un cuplu
Marilena și Andrei Ciobanu de la Survivor România, în vacanță. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Andrei Ciobanu de la Survivor România, în culmea fericirii

„Iubirea apare atunci când nu te aștepți! Zâmbetul și ochii ei spun tot! Vreau să vă zic că-n ultimele zile am fost foarte fericit și de o perioadă sunt foarte fericit.

Cred că se vede asta pe chipul meu. O să vă dau mai multe detalii din viața mea”, a scris Andrei Ciobanu, alături de o imagine în care apare alături de Războinică.

ADVERTISEMENT

Povestea de dragoste dintre cei doi concurenți de la Survivor România a început după ce tânărul a pus capăt relației cu Karina, o fată de care s-a îndrăgostit în timpul emisiunii de la Kanal D.

Legătura lor a fost presărată cu multe certuri, dar cu toate acesta se gândeau să ajungă în fața altarului. Andrei Ciobanu și fosta parteneră de viață o aleseseră drept domnișoară pe onoare pe Alice, o altă concurentă.

Puțină lume știe însă că, cei din urmă au format un cuplu la un moment dat, pentru o perioadă scurtă de timp, cu un an înainte de a participa în competiția sportivă.

ADVERTISEMENT