News

Marina Mălâia, regizor la Teatrul de Comedie, a murit la doar 37 de ani. Maia Morgenstern: ”Cumplită veste”

Este doliu la Teatrul de Comedie București: Marina Mălâia, regizor tehnic, a murit la doar 37 de ani. Mesajul transmis de Maia Morgenstern.
27.03.2024 | 08:44
Marina Malaia regizor la Teatrul de Comedie a murit la doar 37 de ani Maia Morgenstern Cumplita veste
Doliu la Teatrul de Comedie București: Marina Mălâia, regizor tehnic, a murit la doar 37 de ani. Sursa foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Marina Mălâia, regizor la Teatrul de Comedie din București, a murit la doar 37 de ani. Anunțul trist a venit în urmă cu câteva ore. Ce mesaj a transmis cunoscuta actriță Maia Morgenstern după aflarea acestei vești.

Doliu la Teatrul de Comedie București: Marina Mălâia, regizor tehnic, a murit la doar 37 de ani

Pierdere importantă înregistrată de colectivul Teatrului de Comedie din București. Marina Mălâia, regizor tehnic, a murit marți, 26 martie, la vârsta de numai 37 de ani. Tânăra a pierdut lupta cu o boală necruțătoare.

ADVERTISEMENT

Colegii de la Teatrul de Comedie au anunțat moartea fulgerătoare a regizoarei printr-un mesaj emoționat pe pagina de Facebook a instituției. Postarea a stârnit un val de reacții.

Anunțăm cu regret că încă un membru a mai părăsit familia Teatrului de Comedie! Colega noastră, Marina Mălâia, regizor tehnic, a pierdut ieri, la vârsta de numai 37 de ani, lupta cu o boală necruțătoare. Transmitem condoleanțe familiei, prietenilor și apropiaților!”, a transmis Teatrul de Comedie pe platforma de social-media.

ADVERTISEMENT

Mai mulți actori cunoscuți și-au exprimat regretul și au transmis condoleanțe după decesul tinerei. Maia Morgenstern, una dintre cele mai mari figuri actoricești din țara noastră, a scris un mesaj în secțiunea de comentarii.

Foarte scurt, ea și-a exprimat profunda părere de rău în urma pierderii colegei de breaslă. ”Condoleanțe! Cumplită veste!”, a scris Maia Morgenstern în mediul online.

ADVERTISEMENT

O altă actriță, Dorina Chiriac, a scris un mesaj emoționant după decesul Marinei Mălâia. ”Răvășitor de nedreaptă suferință. om tânăr frumos, tăcut, luminos, capabil, mereu binefăcător. Marina noastră a plecat”.

Sute de mesaje de condoleanțe după anunțul decesului Marinei Mălâia

Dispariția regizoarei Marina Mălâia i-a luat pe mulți prin surprindere. Postarea Teatrului de Comedie București a adus mii de reacții și comentarii. Au fost transmise sute de mesaje. Iată doar câteva dintre ele:

ADVERTISEMENT
  • O Doamne, așa de tânără. Dumnezeu să o odihnească și condoleanțe familiei!
  • Dumnezeu să îi odihnească sufletul încercat, în pace și lumină. Condoleanțe familiei !
  • Dumnezeu să îi poarte sufletul în lumină și să îi dea odihnă în pace! Sincere condoleanțe familiei!
  • Dumnezeu să te ierte și să te odihnească-n pace, dragă Marina!
  • Dumnezeu să îi odihnească sufletul încercat în pace și lumină. Condoleanțe familiei !
ADVERTISEMENT