Life

Marina Voica a ajuns de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu artista la patru luni după ce a fost operată

Îndrăgita artistă s-a simțit rău și a fost dusă de urgență la spitalul din Câmpina. Marina Voica a suferit o intervenție pe inimă în urmă cu patru luni.
05.09.2021 | 10:29
Marina Voica a ajuns de urgenta la spital Ce sa intamplat cu artista la patru luni dupa ce a fost operata
Marina Voica a ajuns de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu artista la patru luni după ce a fost operată. Sursă foto: facebook
ADVERTISEMENT

Marina Voica a fost dusă cu o ambulanță la spitalul din Câmpina, sâmbătă seara.

Îndrăgita artistă s-a simțit rău și a ajuns din nou pe mâna medicilor, la doar patru luni după ce a suferit o operație pe inimă.

Artista în vârstă de 85 de ani s-a refăcut rapid și a revenit pe scenă.

Marina Voica a ajuns de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu artista la patru luni după ce a fost operată

Marina Voica, una dintre cele mai iubite interprete din România a avut nevoie de ajutorul medicilor. Aceasta s-a simțit rău și a fost transportată de o ambulanță la Spitalul Municipal Câmpina.

ADVERTISEMENT

În luna mai a acestui an, Marina Voica a fost operată pe inimă într-o clinică din Brașov. Și-a revenit destul de repede și a revenit acolo unde îi place cel mai mult. Pe scenă. Aceasta a apărut într-o emisiune unde a cântat, dedicându-i o melodie medicului care a operat-o.

“Este greu să vorbești despre o mare minune care s-a întâmplat aici: o operație pe inimă foarte grea, la o femeie de 84 de ani. Nu mă condamnați că vreau să trăiesc.

ADVERTISEMENT

Echipa spitalului și doctorul Zoltan Galajda au făcut o operă de artă pe inima mea. N-am cuvinte, adevărată artă”, declara îndrăgita cântăreață după externare.

Marina Voica a împlinit 85 de ani pe 2 septembrie.

Ce a spus Marina Voica despre operația suferită

În urmă cu aproape două luni, îndrăgita cântăreața a făcut câteva declarații despre operația suferită. Marina Voica a recunoscut că a trecut prin momente foarte grele.

ADVERTISEMENT

“Am avut niște clipe care sunt imposibil de descris, mi-e imposibil să descriu, asta trebuie să treci prin așa ceva, n-aș dori nimănui. Dar dacă există posibilitatea de a trece prin așa ceva ca să fi sănătoasă cât de cât, merită. (…)

Din cauza infecției, s-a infectat și ea, de obicei lovește inima sau rinichii, inima e un organ foarte simplu”, a spus Marina Voica.

ADVERTISEMENT

De-a lungul vieții, artista iubită de milioane de oameni a trecut prin multe greutăți. În 1981, cel de-al doilea soț al artistei a încetat din viață. De atunci aceasta a rămas singură. 

ADVERTISEMENT