Sport

Marinos Ouzounidis abia așteaptă întâlnirea cu suporterii U Craiova: „Sunt foarte importanți”. Ce promisiune le-a făcut

Marinos Ouzounidis așteaptă cu nerăbdare întoarcerea suporterilor alb-albaștri în tribunele stadionului „Ion Oblemenco” după mai bine de un an de absență. Ba chiar le-a făcut o promisiune în perspectiva sezonului viitor.
25.05.2021 | 16:54
Marinos Ouzounidis abia asteapta intalnirea cu suporterii U Craiova Sunt foarte importanti Ce promisiune lea facut
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova se pregătește să pună punct actualului sezon competițional printr-un meci în compania propriilor suporteri. După o absență de aproape un an și jumătate, aceștia revin în tribunele stadionului „Ion Oblemenco” și promit un spectacol de neuitat, pentru a sărbători cum se cuvine trofeul Cupei României, cucerit de favoriții lor.

Pentru noi, fanii sunt foarte importaţi! Suntem bucuroşi că vom fi împreună”, a mărturisit tehnicianul grec, lăsând de înțeles că nu concepe alt rezultat decât victoria în duelul cu Academica Clinceni, programat miercuri, 26 mai, la 18:30, chiar dacă va trimite în teren jucătorii care au evoluat mai puțin.

ADVERTISEMENT

Trebuie spus, însă, că vor avea acces, în limita a 25% din capacitatea maximă a arenei, doar persoanele vaccinate anti-Covid și cele care acceptă să prezinte un test negativ PCR sau rapid efectuat cu până la 24 de ore înaintea orei de start.

Universitatea Craiova pune punct sezonului în fața propriilor suporteri, iar Marinos Ouzounidis este nerăbdător să-i întâlnească

Este ultimul meci greu, dintr-un sezon foarte dificil, care, până la urmă, s-a terminat bine pentru noi, câştigând Cupa. Este un ultim meci în care vom încerca să evoluăm cât mai bine şi să-l câştigăm.

ADVERTISEMENT

Bineînţeles că vom face o mulţime de schimbări şi vom da ocazia unor jucători să evolueze, dar sper să o facă bine şi să obţină cele 3 puncte. Aşteptăm de mult timp momentul reîntâlnirii cu suporterii.

Pentru noi, fanii sunt foarte importanţi! Suntem bucuroşi că vom fi împreună. Faptul că am câştigat Cupa ne va fi mult mai uşor să ne bucurăm şi să creăm o atmosferă frumoasă. Sper ca în sezonul viitor să facem mai mult”, a declarat Marinos Ouzounidis înaintea meciului cu Academica Clinceni.

ADVERTISEMENT

Teste gratuite pentru fani și bilete vândute chiar de jucători

În altă ordine de idei, conducerea le-a pregătit fanilor o mulțime de surprize înaintea meciului din ultima etapă a actualei stagiuni. În primul rând, datorită parteneriatului cu o clinică medicală din Craiova, aceștia se vor putea testa gratuit.

Testul trebuie efectuat obligatoriu începând de marți, ora 18:30 și fiecare suporter să aibă în posesia lui tichetul de acces la stadion în momentul venirii la una dintre clinicile Vitaplus,” se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial.

ADVERTISEMENT

De asemenea, biletele pot fi achiziționate atât online, cât și în format fizic, de la doi dintre cei mai apreciați jucători ai echipei. Vorbim despre Marius Constantin și Ștefan Vlădoiu, care își vor face apariția la magazinul mobil din Piața „Mihai Viteazul” pentru fotografii și autografe.

Nu va lipsi din peisaj nici Cupa României, cucerită în urma unei finale dramatice disputate împotriva Astrei Giurgiu, echipă retrogradată în al doilea eșalon al fotbalului. „Trofeul este și al vostru, al orașului Craiova, al tuturor celor care susțin Universitatea Craiova. Noi aducem Cupa aproape de tine”, au transmis oficialii „juveților”.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – Academica Clinceni: 2,15 este cota pentru „Peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT