Sport

Marinos Ouzounidis dă de pământ cu jucătorii după umilința cu Laci: ”Mintea nu le-a fost pe teren”

U Craiova a înregistrat un nou eșec rușinos, iar Marinos Ouzounidis și-a atacat jucătorii după înfrângerea cu Laci.
22.07.2021 | 23:54
Marinos Ouzounidis da de pamant cu jucatorii dupa umilinta cu Laci Mintea nu lea fost pe teren
ADVERTISEMENT

Oltenii au fost învinși cu 1-0 în prima manșă a turului doi preliminar al Conference League și tremură acum pentru calificarea în faza următoare a competiției.

”Juveții” au nevoie acum de o victorie la două goluri diferență în Bănie, săpătămâna viitoare, la întâlnirea retur.

ADVERTISEMENT

Jucătorii Craiovei, criticați de Marinos Ouzounidis după întâlnirea cu Laci

La finalul întâlnirii cu Laci, antrenorul Marinos Ouzounidis a fost extrem de nervos și și-a atacat jucătorii pentru prestația avută, considerând că aceștia nu au fost conectați la meci.

”În primul rând sunt foarte dezamăgit, şi de rezultat, cât de evoluţia echipei, aşteptam mult mai mult. Am făcut şi azi aceleaşi greşeli ca şi în meciul cu FC Argeş, ceea ce înseamnă că nu ne folosim capul!

ADVERTISEMENT

Au fost numai fizic pe teren, mintea nu le-a fost acolo! Suntem norocoşi că avem şi şansa meciului retur, asta le-am spus jucătorilor. Trebuie să se gândească foarte bine la ce au făcut în acest meci”, a declarat Ouzounidis.

Grecul nu înțelege cum s-a primti golul

”Sigur, eu sunt primul responsabil, fiindcă eu am lucrat de la început cu aceşti jucători, dar şi ei trebuie să-şi facă autocritica. Nu poţi avea 20 de ocazii de gol în cupele europene, aşa că trebuie să marchezi atunci când ai şansa.

ADVERTISEMENT

Mai ales că am avut probabil vreo 10 ocazii, în special în prima repriză, când adversarul s-a deschis mai mult. Le-am spus înainte de meci că pe contraatac şi pe faze fixe sunt periculoşi.

Nu-mi vine să cred că la faza din care am primit golul nu am făcut un fault să întrerupem contraatacul, nu poţi juca astfel! Asta mă face să cred că nu le-a fost mintea la meci! Au crezut că sunt învingători numai dacă intră pe teren. Nu, în cupele europene nu poţi câştiga astfel”, a încheiat tehnicianul elen.

ADVERTISEMENT

Va fi demis Ouzounidis după rușinea din Albania?

Eșecul înregistrat de Universitatea Craiova în Albania ar putea să-i fie fatal antrenorului Marinos Ouzounids, fanii cerând tot mai vocal ca grecul să fie îndepărtat, iar finanțatorul Mihai Rotaru pare tot mai convins că ar fi varianta cea mai bună.

Din informațiile FANATIK, Mihai Rotaru a fost prezent la meci alături de bunul său prieten Adrian Andrici, și el finanțator la clubul din Bănie. Acesta din urmă ar fi părăsit stadionul negru de supărare și nu a vrut să mai stea de vorbă cu nimeni.

Înfrângerea neașteptată din Albania nu este siungura din istoria Universității Craiova, oltenii trăind câteva umilințe istorice. Nu mai departe de anul trecut, ”juveții” au fost eliminați de gruzinii de la Lokomotiv Tbilisi, în primul tur preliminar din Europa League.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Craiova. 2,35 este cota pentru „ambele marchează și peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT