Fotbal intern

Marinos Ouzounidis, mesaj clar pentru jucători după Viitorul Pandurii – U Craiova: „E frumos să jucăm în finală, doar dacă o câștigăm!”

12.05.2021 | 22:44
Marinos Ouzounidis mesaj clar pentru jucatori dupa Viitorul Pandurii  U Craiova E frumos sa jucam in finala doar daca o castigam
ADVERTISEMENT

Marinos Ouzounidis a vorbit la finalul partidei retur din semifinalele Cupei Românei, cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, scor 2-2, fiind mulțumit de evoluția elevilor săi. Acesta le-a transmis jucătorilor că e frumos să joci într-o finală de cupă, doar dacă o câștigi.

Tehnicianul grec vrea mult mai mult de la elevii săi, anunțând că în duelurile cu FCSB și CFR Cluj, Craiova o să joace doar pentru ea și pentru a se pregăti bine pentru finala cu Astra Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Marinos Ouzounidis nu consideră că echipa sa este favorită în finala cu Astra Giurgiu, avertizându-și elevii că într-o finală nu se mai ține cont de locul din clasament sau de rezultatele directe.

Marinos Ouzounidis, mesaj pentru jucători după Viitorul Pandurii – Craiova

Marinos Ouzounidis a fost deranjat de fundașii săi, pentru golurile primite în duelul cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, iar tehnicianul grec își dorește mult mai multă consistență din partea elevilor săi:

ADVERTISEMENT

„După rezultatul din primul meci, era clar că vom juca în finală. Am considerat să rotesc lotul, pentru că avem în față multe meciuri importante în față.

Mulți jucători au jucat pentru prima dată împreună, dar una peste alta a fost bine. Am făcut cadouri adversarilor, dar se mai întâmplă, eu sunt mulțumit. Am jucat multe finale în carieră, e important și frumos să joci, doar dacă vei câștiga cupa”.

ADVERTISEMENT

„O să jucăm pentru noi împotriva lui FCSB și CFR!”

Marinos Ouzounidis a continuat și a anunțat că în meciurile cu FCSB și CFR Cluj, Craiova va juca doar pentru ea și se va pregăti bine pentru finala Cupei României:

„Încercăm să găsim soluții pentru Bancu, sper că cei care vor juca în locul său, să fie buni pentru echipă. Trebuie să ne prezentăm din punct de vedere mental bine.

ADVERTISEMENT

Nu este o perioadă bună, în care să nu-l avem lângă noi, dar trebuie să jucăm pentru noi meciurile cu FCSB și CFR Cluj, dar și pentru a fi în formă pentru finala cu Astra Giurgiu.

E greu să ne gândim la titlu, am făcut greșeli, suntem aici pentru că am făcut greșeli.

Dar pentru mine e bine că mi-am dat seama de anumite aspecte, pentru următorul sezon, dar vom juca pentru noi împotriva FCSB-ului și a CFR-ului”, a mai spus Marinos Ouzounidis la finalul meciului.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – CFR Cluj : 3,60 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT