Fotbal intern

U Craiova, schimbări masive în primul ”11” pentru Cupa României! Ce decizie a luat Ouzounidis. Exclusiv

12.05.2021 | 08:40
U Craiova schimbari masive in primul 11 pentru Cupa Romaniei Ce decizie a luat Ouzounidis Exclusiv
ADVERTISEMENT

U Craiova pleacă în manșa retur a semifinalei Cupei României cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu cu avantajul important luat pe teren propriu, iar FANATIK a aflat că antrenorul Marinos Ouzounidis a luat decizia să facă schimbări masive în primul ”11”.

Oltenii sunt ca și calificați în marea finală, după ce în tur, pe stadionul Ion Oblemenco, s-au impus cu scorul de 3-0.

ADVERTISEMENT

În primul rând, trupa din Bănie nu-i va avea la dispoziție pe fundașii Nicușor Bancu și Bogdan Vătăjelu, ambii fiind suspendați după cartonașele roșii primite la eșecul din campionat cu FC Botoșani.

Schimbări masive în echipa de start a U Craiova pentru semifinala de Cupa României

Cum soarta calificării în finala Cupei României pare decisă, antrenorul Marinos Ouzounidis a hotărât să facă mai multe schimbări în echipa de start și să menajeze o parte din titulari deoarece pentru U Craiova urmează un final încins în Liga 1, acolo unde este nevoită să-și apere locul 3.

ADVERTISEMENT

Pe lângă cei doi suspendați, FANATIK a aflat că tehnicinul elen îi va menaja pe Marius Constantin, Alexandru Mateiu, Dan Nistor, Alexandru Cicâldău, Andrei Ivan, Ștefan Baiaram și George Câmpanu.

O parte dintre aceștia nici nu vor face deplasarea la Târgu Jiu, în timp ce cei care vor merge la returul semifinalei din Cupa României vor sta pe banca de rezerve și vor fi folosiți doar în caz de urgență.

ADVERTISEMENT

U Craiova, program infernal în finalul play-off-ului

Marinos Ouzounidis își dorește să vadă la lucru și ceilalți fotbaliști pe care în campionat i-a folosit mai puțin și, de asemenea, vrea ca titularii săi de drept să fie scutiți de posibile accidentări sau suspendări pentru finalul de campionat.

În plus, aceștia își vor încărca astfel bateriile pentru finalul încins de campionat. Pentru Universitatea Craiova urmează întâlnirea de pe teren propriu cu liderul CFR Cluj, programată sâmbătă, 15 mai, de la ora 21:30.

ADVERTISEMENT

În ultimele două etape din play-off, oltenii joacă în deplasare cu FCSB și acasă cu Academica Clinceni, iar obiectivul clar este ocuparea locului 3. Însă, rezultatele nesatisfăcătoare din ultimele runde a făcut ca Sepsi OSK să vină la un singur punct în spate, astfel că bătălia va fi una extrem de încinsă.

Fanii olteni se pregătesc de finală

De altfel, Marinos Ouzounidis a anunțat încă de marți faptul că o parte dintre titulari vor fi odihniți în Cupa României: ”Desigur că vor apărea jucători care au evoluat mai puțin pentru că avem derby-urile în față, finala Cupei. Vom vedea dacă sunt jucători care se simt obosiți și să pregătim jucători pentru meciurile care vor urma. Vom vedea în ce situație se vor afla jucătorii”.

Cu sacii în căruță după victoria categorică din tur, întreaga suflare a Olteniei este acum cu gândul la marea finală. Fanii Universității Craiova vor să dovedească încă o dată de ce sunt în stare și pregătesc o nouă invazie la finala de pe 22 mai, la Ploiești, la fel ca în 2018.

Fanii se pot reîntoarce pe stadioane, iar primul eveniment de acest fel ar putea fi finala Cupei României, iar capacitatea maximă ocupată să fie de 50 la sută, adică 7.500 de spectatori pe stadionul „Ilie Oană”.


  • (P) Cota BETANO pentru Viitorul Tg. Jiu – Universitatea Craiova: 1,50 este cota pentru „Universitatea Craiova marchează primul gol”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT