Sport

Marinos Ouzounidis, pregătit să aducă prima Supercupă la Craiova: „Ne gândim inclusiv la penalty-uri”

Marinos Ouzounidis își dorește să aducă Supercupa României la Craiova.
09.07.2021 | 20:00
Marinos Ouzounidis pregatit sa aduca prima Supercupa la Craiova Ne gandim inclusiv la penaltyuri
ADVERTISEMENT

Antrenorul oltenilor a vorbit la conferința de presă înaintea de Supecupa cu CFR Cluj și a recunoscut că e mulțumit de lot, însă și-ar mai dori câțiva jucători pentru noul sezon competițional.

Marinos Ouzounidis a recunoscut că i-a analizat stilul de joc al lui Marius Șumudică, vrea să câștige meciul în timpul regulamentar, dar e pregătit și pentru penalty-uri.

ADVERTISEMENT

Marinos Ouzounidis, pregătit să aducă Supercupa României la Craiova

Marinos Ouzounidis a recunoscut că vrea să aducă Supecupa României la Craiova și spune că e pregătit inclusiv pentru loviturile de departajare, deși i-ar plăcea ca elevii săi să rezolve meciul în timpul regulamentar:

„E total diferit pentru mine, am început să fac pregătirea, am încercat să le dăm ritm celor care nu au jucat atât de mult anul trecut. Îmi cunosc mai bine jucătorii, cred că e un lucru bun pentru mine.

ADVERTISEMENT

Analizăm stilul CFR-ului, am văzut meciurile antrenorului lor la alte echipe pe care le-a antrenat. Ei sunt campionii, noi am câștigat Cupa, dar în meci se poate întâmpla orice.

Mentalitatea lor e bună, atunci când câștigi 4 campionate consecutive ai un atuu în plus. Suntem și noi într-un moment foarte bun”.

ADVERTISEMENT

„Sper să câștigăm în cele 90 de minute, dar ne gândim și la penalty-uri!”

Marinos Ouzounidis a continuat și a vorbit despre cum a pregătit Supercupa României, însă și despre faptul că și-ar mai dori jucători la Craiova: „Sper să câștigăm în cele 90 de minute, dar ne gândim la orice, inclusiv la penalty-uri.

Pentru mine, cel mai important e să văd jucătorii la treabă. Pentru mine e important să îi am pe toți la capacitate maximă”.

ADVERTISEMENT

„Sunt mulțumit de jucători, clar, mai avem nevoie de jucători, așa cerem noi antrenorii, mai mulți și mai mulți jucători, dar vom lucra ca acest grup să devină și mai bun sub comanda mea”, a mai spus tehnicianul grec.

Oltenii visează cu ochii deschiși la câștigarea în premieră a Supercupei României, după ce clujenii le-au spulberat acest vis în urmă cu trei ani. Partida de sâmbătă seară va fi arbitrată la centru de Adrain Cojocaru.

Delegația oltenilor a avut parte de o deplasare cu avionul pentru meciul din Supercupa României.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – U Craiova. 1,38 este cota pentru „total goluri CFR Cluj: peste 0,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT