Life

Mario Fresh a ajuns pe patul de spital: ”Mă pun la somn. Forțat”

Mario Fresh, de urgență la o unitate medicală. Fostul protejat al lui Alex Velea se confruntă cu probleme de sănătate, din nou.
17.02.2023 | 17:16
Mario Fresh a ajuns pe patul de spital Ma pun la somn Fortat
Mario Fresh, de urgență la o unitate medicală. Fostul protejat al lui Alex Velea se confruntă cu probleme de sănătate. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Iubitul Alexiei Eram a ajuns pe patul de spital. Îndrăgitul artist le-a mărturisit fanilor de pe rețelele de socializare că se pune la somn forțat, din imagini reieșind că i-au fost administrate perfuzii de către cadrele medicale.

Mario Fresh, de urgență la o unitate medicală. Fostul protejat al lui Alex Velea se confruntă cu probleme de sănătate

Mario Fresh are din nou probleme de sănătate, după ce în urmă cu câteva zile anunța că a petrecut și că l-a ajuns oboseala din urmă. Din păcate, artistul a recurs la o situație neașteptată pentru a se odihni puțin după evenimentele din ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Fostul protejat al lui Alex Velea recunoaște că nu are suficient timp pentru a dormi între concertele pe care le susține, motiv pentru care a mers la spital pentru a-și administra perfuzii, cel mai probabil cu vitamine.

Cântărețul nu a oferit detalii despre situația prin care trece în momentul de față, anunțându-i pe internauți că se va pune pe picioare rapid după ce va dormi „forțat”. Cel mai probabil va reveni curând cu informații noi.

ADVERTISEMENT

„Mă pun la somn. Forțat. Vise fru…”, a scris Mario Fresh în dreptul unor imagini și filmări în care se vede foarte clar că se află la spital. Din păcate, nu este pentru prima oară când se internează din cauza oboselii cronice.

„După trei zile de petrecere…”, anunța în urmă cu câteva zile iubitul Alexiei Eram, încă o dovadă în plus că are nevoie de un repaos mai lung. Rămâne de văzut dacă vedeta va lua o pauză perioada aceasta sau nu.

ADVERTISEMENT
Mario Fresh, la spital
Mario Fresh a ajuns la spital. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Mario Fresh, de urgență la un spital din Grecia

Mario Fresh a fost urmărit de probleme medicale și în timpul unui concediu din Grecia, unde a fost însoțit de iubita sa. Artistul a povestit la momentul respectiv că a fost înțepat de un arici de mare, după ce a călcat greșit pe o stâncă.

„Mergem la spital. M-a mușcat un arici de mare. Am călcat cum nu trebuie pe o stâncă și m-a înțepat un arici de mare. Am vreo 20 de înțepături”, mărturisea cântărețul în cadrul unei emisiuni TV, notează libertatea.ro.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă vacanța celor doi îndrăgostiți s-a încheiat cu bine. Cei doi parteneri de viață obișnuiesc să plece des în străinătate, o perioadă locuind în Dubai, acolo unde au închiriat un apartament de lux numai pentru ei.

 

ADVERTISEMENT