Life

Mario Fresh, de urgență la spital! A suferit un accident în timpul vacanței din Grecia

02.09.2020 | 20:12
Mario Fresh de urgenta la spital A suferit un accident in timpul vacantei din Grecia
ADVERTISEMENT

Mario Fresh a plecat recent într-o vacanță alături de frumoasă sa iubită, Alexia Eram, însă fericirea tinerilor s-a terminat rapid cu o vizită la spital. Artistul a mers de urgență la o unitate medicală, la doar o zi după ce a ajuns pe teritoriul elen.

Nimic nu prevestea ce avea să se întâmple, tinerii plecând în Thasos, Grecia, pentru a se distra și a profita de ultimele zile de vară. Din păcate, Mario Fresh a suferit un accident după ce s-a urcat pe o stâncă. Cântărețul a călcat strâmb fix pe un arici de mare care l-a rănit serios.

ADVERTISEMENT

Iubitul fiicei celebrei prezentatoare de la Pro TV, Andreea Esca, a povestit într-o emisiune că a fost înțepat de vreo 20 de ori, motiv pentru care a avut nevoie de îngrijiri medicale. Acesta nu a rămas internat în spital putându-se bucura în continuare de concediu.

Mario Fresh, din vacanță direct la spital. A fost înțepat de un arici

„Mergem la spital. M-a mușcat un arici de mare. Am călcat cum nu trebuie pe o stâncă și m-a înțepat un arici de mare. Am vreo 20 de înțepături”, a povestit cântărețul, relatează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Mario Fresh a revenit pe rețelele de socializare unde le-a arătat fanilor că a închiriat o ambarcațiune pentru a se plimba în compania frumoasei sale iubite.

Îndrăgitul artist a mărturisit că incidentul cu ariciul nu a fost singurul de care a avut parte de când a ajuns în Grecia. Tânărul le-a arătat internauților de pe InstaStory că are și câteva zgârieturi în zona gleznei a piciorului stâng, dreptul fiind cel cu înțepăturile de arici.

ADVERTISEMENT

Vacanța din Thasos este cadoul pe care cântărețul i l-a oferit iubitei sale cu ocazia împlinirii a 20 de ani. Cuplul nu a plecat singur în Grecia, ci însoțit de câțiva prieteni, unul dintre aceștia fiind chiar managerul GoldenBoy Society, Mădălin Moșoiu.

Mario Fresh, mărturisire despre relația cu Alexia Eram

Mario Fresh și Alexia Eram se iubesc de mai bine de 3 ani și în ciuda, vârstei relația lor pare una solidă. Cei doi au demonstrat că o relație poate dura în ciuda distanței și vârstei destul de fragede pe care o au. În urmă cu ceva timp, artistul a povestit cum a cunoscut-o pe iubita sa, dar și cine le-a făcut cunoștință.

ADVERTISEMENT

„Ne-am cunoscut la lansarea piesei «Ziua mea», eram într-un club din București, era pe zi, eu eram acolo cu familia și a venit și ea. Antonia mi-a făcut cunoștință cu Alexia.

Am făcut faza aia tipică, îmi dai și mie numărul tău să vorbim? Și uite ața a început un lucru frumos între noi”, a povestit Mario Fresh, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT