Sport

Marius Bilaşco, gest ironic la adresa lui MM Stoica?! A copiat gestul oficialului FCSB din umilinţa de pe Arena Naţională

Marius Bilașco l-a imitat pe MM Stoica după golul de 2-0 marcat de CFR Cluj împotriva FCSB-ului.
25.05.2021 | 22:20
Marius Bilasco gest ironic la adresa lui MM Stoica A copiat gestul oficialului FCSB din umilinta de pe Arena Nationala
ADVERTISEMENT

FCSB a fost ironizată de CFR Cluj, iar după golul de 2-0 marcat de campioana României, Marius Bilașco a luat o pânză inscripționată cu unul dintre sponsorii echipei, pe care l-a fluturat plin de mândrie.

Este o aluzie la gestul făcut de MM Stoica în partida dintre FCSB și CFR Cluj, scor 3-0, după ce Olimpiu Moruțan înscria un gol superb, din afara careului.

ADVERTISEMENT

Ironia lui Marius Bilașco pentru MM Stoica în CFR Cluj – FCSB

Marius Bilașco a fluturat o pânză inscripționată cu unul dintre sponsorii lui CFR Cluj, după golul de 2-0 marcat de echipa lui Edi Iordănescu, exact cum a făcut MM Stoica în duelul din sezonul regular, atunci când FCSB s-a impus cu 3-0.

MM Stoica nu a fost prezent la meciul dintre CFR Cluj și FCSB, deși el obișnuiește să meargă la toate partidele jucate de echipă, însă pentru duelul cu echipa lui Edi Iordănescu nu a mai vrut să fie prezent.

ADVERTISEMENT

Și Giedrius Arlauskis a comentat gestul făcut de MM Stoica atunci, mai ales că a fost primul meci al lituanianului de la revenirea la CFR Cluj, partidă în care a fost eliminat în prima repriză:

„Era MM Stoica cu steagul… Degeaba te agiți după un meci și țipi, și te bucuri. Băi, e un sigur meci. La final de campionat se trage linie”.

ADVERTISEMENT
Marius Bilaşco, gest ironic la adresa lui MM Stoica?! A copiat gestul oficialului FCSB din umilinţa de pe Arena Naţională Sursă foto: gsp.ro
Marius Bilaşco, gest ironic la adresa lui MM Stoica?! A copiat gestul oficialului FCSB din umilinţa de pe Arena Naţională Sursă foto: gsp.ro

„La FCSB se mint între ei!”

„La Steaua (n.r – FCSB) se mint între ei, câștigă un meci și sunt cei mai tari, Gigi e cel mai tare. Noi, când pierdem, nu dăm vina unul pe altul.

La Steaua, când se pierde un meci, se spune că e blat, că Gigi face schimbările, scrie MM Stoica pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Hai, gata cu ieftineala! Fotbalul se joacă pe teren, cu ‘cojone’», cu tărie. Îi propun lui Gigi Becali să meargă în Moldova, să ia Licența Pro și a rezolvat problema. El are talentul lui.

Eu îl apreciez foarte mult pe Gigi, dar să învețe să își vadă de echipa lui, să lase pe CFR în pace. El a zis că de Paște va avea 10 puncte în fața noastră, ne-a mobilizat”, a mai spus Giedrius Arlauskis, care a câștigat al șaselea titlu în România.

  • 1.500.000 e cota de piață a lui Giedrius Arlauskis, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru sezonul viitor din Liga 1: 3,00 este cota pentru “FCSB câștigă titlul”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: