Fotbal intern

Marius Croitoru a izbucnit după egalul Botoșaniului la Astra: „Un minut de neatenție poate nărui totul!”

18.03.2021 | 20:18
Marius Croitoru a izbucnit dupa egalul Botosaniului la Astra Un minut de neatentie poate narui totul
ADVERTISEMENT

Marius Croitoru s-a arătat dezamăgit de rezultatul obținut de FC Botoșani în deplasare cu Astra, considerând că echipa sa a pierdut două puncte din cauza unor erori individuale, care ar putea nărui toată munca echipei în acest sezon.

În urma rezultatului de 1-1 înregistrat în partida dintre Astra și FC Botoșani, din etapa a 28-a din Casa Pariurilor Liga 1, gazdele au ratat șansa de a urca pe loc de play-off. Și oaspeții puteau fi în proporție foarte mare în primele 6, însă a fost egalați în ultimele 10 minute, iar în prelungiri au irosit o ocazie monumentală.

ADVERTISEMENT

Marius Croitoru, dezamăgit după Astra – FC Botoșani 1-1: „Un minut de neatenție poate nărui totul!”

Rezultatul partidei de la Giurgiu i-a lăsat un gust amar antrenorului botoșănean Marius Croitoru, acesta fiind dezamăgit în primul rând de atitudinea arătată de elevii săi, dar și de greșelile personale din defensivă.

„Am încercat să jucăm, chiar dacă moralul nu a fost foarte bun. Din păcate, acesta nu este jocul nostru, să ne apărăm. Eu nu antrenez asta și de aceea nu înțeleg de ce am jucat așa. De aceea facem și greșeli când ne apărăm. Când ești conștient că poți pierde tot, ești temător”, a declarat Marius Croitoru la finalul partidei de la Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Marius Croitoru își acuză jucătorii că nu s-au achitat cum trebuie de sarcinile primite, iar acest lucru ar putea costa foarte scump echipa în viitor.

„La golul lor, un jucător de la noi nu s-a achitat de sarcini. Muncești o viață ca să ai astfel de reușite și un minut din viața ta îți poate nărui totul. De aceea trebuie să fie mai atenți. Viața ta se poate schimba într-un singur meci!.

ADVERTISEMENT

Ne mai rămân două meciuri în care ne jucăm play-off-ul. Deocamdată suntem la mâna noastră. Nu am putut acum obține calificarea, mai avem de suferit, presiunea și tensiunea sunt mari. Mai avem de așteptat două săptămâni și jumătate până la viitoarea etapă. Va fi o perioadă de stres”, a completat Marius Croitoru.

Aflat în conflict cu patronul Valeriu Iftime, mai ales din cauza evoluțiilor proaste din ultima vreme, Hamidou Keyta prinește credit în continuare din partea lui Marius Croitoru.

ADVERTISEMENT

„Keyta este jucătorul clubului, a făcut un efort considerabil, mi-a plăcut jocul lui pentru echipă. Din păcate, realizări personale mai puține. El este jucătorul clubului, așa că eu mă bazez pe el”, a fost conluzia antrenorului de la FC Botoșani.

ADVERTISEMENT