Fotbal intern

Marius Croitoru, anunț categoric pentru bătălia la play-off: ”N-o să vedem valize”

07.04.2021 | 12:30
Marius Croitoru anunt categoric pentru batalia la playoff No sa vedem valize
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei FC Botoșani, Marius Croitoru, a făcut un anunț categoric pentru bătălia la play-off și crede că nicio formație nu riscă și nici nu își permite să premieze pe alții pentru a încurca o adversară.

Echipele FC Botoșani, Academica Clinceni și Chindia Târgoviște se bat pentru ultimele două locuri din play-off, trupa lui Emil Săndoi având cele mai mici șanse deoarece are două puncte mai puțin decât adversarele directe.

ADVERTISEMENT

Toate cele trei formații își vor juca meciurile din ultima etapă a sezonului regulat în același timp, vineri, 9 aprilie, de la ora 20:30.

Bătălia încinsă pentru play-off, analizată de Marius Croitoru

”Acum 10-15 ani erau multe probleme, se ştiau dinainte şi retrogradatele, şi cine ia campionatul, şi cine se bate la promovare. Am prins şi eu acele vremuri… din cauza asta cred că a scăzut şi nivelul fotbalului nostru”, a declarat Marius Croitoru în conferința de presă dinaintea partidei FC Voluntari – FC Botoșani.

ADVERTISEMENT

”Dar acum, de 7-8 ani nu mai sunt astfel de discuţii cu dat la o parte, cu jucat pentru alte echipe… e o prostie imensă să crezi că un patron sau un antrenor se mai poate duce la un jucător azi să-i spună să o lase mai încet sau să joace mai bine că are primă de la nu ştiu cine”, a spus Marius Croitoru despre bătălia la play-off,

”Nu, pentru că îţi rişti libertatea, rişti suspendări şi alte lucruri. Nu merită pentru nimic în lume. De asta eu nu cred că mai există aşa ceva, ca o echipă să promită nu ştiu ce celorlalte. Şi nu mai are cine, că suntem sărace toate. Am ajuns să ne batem la play-off trei echipe care, din păcate, nu au bani nici pentru ele”, a continuat tehnicianul.

ADVERTISEMENT

Croitoru crede că Botoșani merită să fie în play-off

”De unde bani pentru alţii? N-o să vedem valize… Noi n-avem pentru noi valize, de unde să avem valize pentru alţii? Noi nici portofele n-avem. E departe gândul ăsta. Probabil cine va avea şansă mai mare şi va gestiona mai bine aceste ultime 90-95 de minute va avea câştig de cauză”, a afirmat Croitoru.

”Victoria cu Viitorul din etapa trecută este imensă. Ne ajută să fim la mâna noastră în ultima etapă. Putem fi în play-off chiar indiferent de rezultatul nostru, însă coroborat cu alte rezultate.

ADVERTISEMENT

Însă victoria cu Voluntari ne duce 100% în play-off. Botoşani merită să fie acolo pentru fotbalul pe care îl practică, dar nu e o certitudine. Jocul frumos nu îţi garantează accederea în play-off”, a explicat antrenorul de la Botoșani.

Botoșani a pierdut de două ori play-off-ul în ultima etapă

”Rămâne ca vineri să arătăm ca o echipă matură care ştie să îşi joace munca dintr-un an în 90 de minute. E clar, pregătim meciul pentru victorie, ca să nu mai aşteptăm alte rezultate.

În cazul în care vor fi mai buni ca noi, asta este, vom sta cu urechile la ce se întâmplă şi pe alte stadioane. Noi am pierdut de două ori calificarea în play-off în ultima etapă a sezonului regulat. Să sperăm că va fi cu noroc a treia oară şi îl vom prinde”, a încheiat Marius Croitoru.

ADVERTISEMENT