Sport

Marius Croitoru critică VAR-ul care l-a ajutat să câştige în FC U Craiova – Sepsi 1-0: „Mai mult ne încurcă!“

Marius Croitoru a fost supărat după victoria lui FC U Craiova împotriva lui Sepsi, scor 1-0, acuzând sistemul VAR, deși echipa sa a beneficiat de un gol controversat.
30.08.2022 | 21:55
Marius Croitoru critica VARul care la ajutat sa castige in FC U Craiova  Sepsi 10 Mai mult ne incurca
Marius Croitoru critică VAR-ul după FC U Craiova - Sepsi. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul oltenilor consideră că sistemul de videoarbitraj este utilizat necorespunzător în România și crede că mai mult încurcă jocul.

Marius Croitoru critică VAR-ul după FC U Craiova – Sepsi

Marius Croiotru a criticat sistemul VAR după victoria lui FC U Craiova în duelul cu Sepsi, golul oltenilor fiind înscris după un henț al lui Sidibe:

ADVERTISEMENT

„Am câștigat astăzi împotriva unei echipe foarte bune a campionatului nostru. Am făcut anumite schimbări, dinamica s-a schimbat puțin, am schimbat linia de mijloc.

Nu îl mai avem pe Compagno, care era punct fix. S-a schimbat dinamica de joc, dar nu am făcut un meci slab”.

ADVERTISEMENT

„Sunt jucători noi, care au nevoie de minute, ca să facă față. Am văzut și azi la prânz un gol, care mi se pare incredibil.

Am așteptat cu toții acest sistem, care parcă nu ne ajută deloc. Mai rău ne încurcă decât să ne ajute. Nu știu cine e de vină… s-au supărat când am spus că e cel mai slab VAR, dar dacă nici cu VAR-ul nu ne descurcăm, unde e vina atunci?”, a mai spus Marius Croitoru la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

Ce sfaturi i-a dat lui Compagno după transferul la FCSB

Marius Croitoru a vorbit și despre sfaturile pe care i le-a dat lui Andrea Compagno după transferul italianului la FCSB, FANATIK dezvăluind toate culisele mutării:

„Iancu e un jucător bun, un jucător între linii, care îi place să aibă mingea la picior. Din câte am vorbit cu nea Adi, mi-a spus că e în discuții cu un atacant foarte bun, rămâne de văzut dacă vom realiza transferul”.

ADVERTISEMENT

„Pentru mine tot Steaua se numește. I-am spus lui Compagno să nu țină cont de nimic și să joace la fel. E un jucător căruia îi place să se antreneze zi de zi și ca antrenor nu ai cum să nu iubești un astfel de jucător”, a mai spus Marius Croitoru.

ADVERTISEMENT