Sport

Marius Croitoru dezvăluie de ce a decis Adrian Mititelu să-l readucă pe Nicolo Napoli. “E o alegere bună”

Marius Croitoru a oferit primele declarații despre negocierile cu Adrian Mititelu și a explicat de ce crede că finanțatorul oltean a ales varianta clasică Nicolo Napoli.
06.03.2024 | 16:17
Marius Croitoru dezvaluie de ce a decis Adrian Mititelu sal readuca pe Nicolo Napoli E o alegere buna
Marius Croitoru a oferit primele declarații despre negocierile cu Adrian Mititelu și e convins că alegerea lui Napoli este una bună. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Marius Croitoru a fost primul pe lista lui Adrian Mititelu de a-l înlocui pe Giovanni Costantino. Negocierile au picat, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Croitoru a confirmat că Mititelu a fost nemulțumit de faptul că nu are încă dreptul de a fi antrenor principal.

Marius Croitoru dezvăluie de ce a decis Adrian Mititelu să-l readucă pe Nicolo Napoli

“Am avut o discuție cu domnul Mititelu, dar din păcate nu am dreptul să stau pe bancă până la vară. Nu am carnetul de antrenori valabil pentru România”, a declarat Croitoru la DigiSport.

ADVERTISEMENT

Marius Croitoru a vorbit și despre alegerea lui Nicolo Napoli ca înlocuitor al lui Giovanni Costantino. Fostul mijlocaș e convins că, oricât de inedită este revenirea italianului în Bănie, este o alege potrivită în acest moment.

“Eu cred că e o alegere bună. Cred că a analizat numele propuse și a ales să meargă pe mâna celui pe care îl cunoaște cel mai bine. E un antrenor care cunoaște jucătorii și o să-i fie mai ușor”, a mai spus Croitoru.

ADVERTISEMENT

Nicolo Napoli, a 10-a aventură la FC U Craiova

Nicolo Napoli a plecat ultima oară de la FC U Craiova pe 2 iunie 2023. La finalul sezonului, Adrian Mititelu nu i-a prelungit contractul și l-a adus pe portughezul Joao Janeiro, care a rezistat doar 18 zile pe banca oltenilor.

Marius Croitoru a antrenat-o pe FC U Craiova 1948 în urmă cu un an și jumătate, însă mandatul său s-a încheiat după mai puțin de patru luni. Încântat la început de stilul său, Adrian Mititelu și-a pierdut încrederea în Croitoru și l-a dat afară.

ADVERTISEMENT

Mai mult, a avut cuvinte dure la despărțirea de antrenorul de 43 de ani. „Un nepriceput, mi-a lăsat echipa în genunchi! Fanii mă înjură pe mine? Vorbiți, bă, cu zeul vostru!”, spunea patronul lui FC U în octombrie 2022.

Marius Croitoru e liber de contract după o experiență nereușită la FC Botoșani. Readus de Valeriu Iftime, Croitoru n-a mai reușit să repete rezultatele foarte bune din primul mandat pe banca moldovenilor.

ADVERTISEMENT

Cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat, FC U Craiova e pe locul 13 în SuperLiga, cu 31 de puncte. Nicolo Napoli va redebuta la echipa lui Mititelu chiar în derby-ul cu rivala Universitatea Craiova, meci care e programat duminică, 10 martie, de la ora 20:45.

ADVERTISEMENT