Sport

Marius Croitoru îi felicită pe rivalii de la U Craiova pentru numirea lui Mirel Rădoi pe banca tehnică: ”Crește valoarea campionatului”

FC U Craiova și Petrolul Ploiești se întâlnesc, vineri, în etapa a 6-a din SuperLigă. Până atunci, Marius Croitoru le ține pumnii rivalilor de la U Craiova în Conference League și laudă alegerea lui Mirel Rădoi.
18.08.2022 | 18:19
Marius Croitoru ii felicita pe rivalii de la U Craiova pentru numirea lui Mirel Radoi pe banca tehnica Creste valoarea campionatului
Marius Croitoru, încântat de alegerea rivalilor de la Universitatea Craiova de a-l instala pe Mirel Rădoi pe banca tehnică. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Marius Croitoru nu se teme de forma bună a ”lupilor” înainte de FC U Craiova – Petrolul. Tehnicianul gazdelor a prefațat duelul de vineri, de la Târgu Jiu, dar a vorbit și despre rivala Universitatea Craiova.

Instalarea lui Mirel Rădoi pe banca rivalei U Craiova, apreciată de Marius Croitoru

Antrenorul echipei FC U Craiova, Marius Croitoru, nu și-a ascuns bucuria față de alegerea rivalilor de la Universitatea Craiova de a-l instala pe Mirel Rădoi pe banca tehnică, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Croitoru este convins că fostul mare fotbalist va aduce un plus de valoare SuperLigii și i-a felicitat pe oficialii clubului finanțat de Mihai Rotaru pentru votul de încredere acordat fostului selecționer.

”Campionatul este mult mai puternic. Adi Mutu și Mirel Rădoi sunt doi antrenori de calitate, doi antrenori care au fost selecționeri ai României. Eu am mai spus-o, naționala a jucat cel mai frumos fotbal din ultimii 10 ani cu Mirel Rădoi.

ADVERTISEMENT

Mă bucur din suflet că a făcut o alegere inspirată, aceea de a veni în campionatul din România, pentru că îi va crește valoarea competiției”, a spus Croitoru, în cadrul unei conferințe de presă.

Acesta a adăugat că va ține pumnii strânși pentru toate cele trei reprezentante ale României în play-off-ul Conference League și că speră că toate se vor califica în grupe.

ADVERTISEMENT

”Se poate întâmpla orice. Miza este foarte importantă. Este o sumă importantă de bani care intră într-un circuit destul de sărac. E normal să te bucuri să le vezi calificate în grupe”, a adăugat Croitoru.

Cum a prefațat duelul cu Petrolul Ploiești

Marius Croitoru a vorbit și despre meciul pe care echipa lui, FC U Craiova, îl va disputa vineri, de la ora 21:00, la Târgu Jiu, în compania formației petrolul Ploiești.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul oltenilor nu se sperie de forma de moment a prahovenilor și le-a transmis jucătorilor săi că nu contează locul pe care cele două echipe se clasează momentan, ci unde vor fi la finalul sezonului regulat.

”Jucăm cu o echipă care e în formă, are două victorii consecutive. Va fi un meci dificil. Vom vedea ce vom face la ora meciului. Echipa e într-un moment bun. Suntem la egalitate de puncte. Avem, la fel ca ei, un obiectiv măreț, acela de a merge în play-off.

Va fi un meci deschis, de care pe care. Jucăm în deplasare, dar acasă. Suntem o echipă iubită peste tot în țară. Nu este ca și cum am juca pe terenul nostru, dar sperăm să avem un mic avantaj pentru că jucăm pe un teren unde am mai făcut-o.

E clar că echipa care va câștiga va trece provizoriu pe locul doi. Scopul este să formăm o echipă puternică pentru a îndeplini un obiectiv mai îndepărtat. Nu ne interesează să fim acum pe poziții fruntașe, ci să fim acolo atunci când se va termina campionatul”, a punctat Croitoru, în conferința de presă de dinaintea meciului cu Petrolul.

ADVERTISEMENT