Fotbal intern

Marius Croitoru se plânge de arbitraje înainte de FC Botoșani – FCSB: ”Nu m-ar mira să se întâmple iar”

25.02.2021 | 13:20
Marius Croitoru se plange de arbitraje inainte de FC Botosani  FCSB Nu mar mira sa se intample iar
ADVERTISEMENT

Înaintea meciului FC Botoșani – FCSB, din etapa a 25-a din Liga 1, antrenorul Marius Croitoru s-a plâns de arbitrajele de care a avut parte echipa sa și nu s-ar mira dacă ar exista probleme și la întâlnirea programată duminică, 28 februarie, de la ora 20:30.

Tehnicianul moldovenilor a făcut un scandal uriaș după înfrângerea cu U Craiova din Cupa României, considerând că arbitrul a refuzat un penalty clar formației sale.

ADVERTISEMENT

Finanțatorul echipei FC Botoșani, Valeriu Iftime, cere de urgență implementarea sistemului VAR și crede că responsabilitatea pentru situație îi aparține lui Justin Ștefan.

Arbitrajul, marea problemă a lui Marius Croitorul înainte de FC Botoșani – FCSB

”La mine e o constantă să am probleme de arbitraj. Ce să mai spun, că am trei meciuri la rând în care arbitrii nu au văzut penalty-uri clare. Pentru mine o obişnuinţă, nu m-ar mira să se întâmple şi acum la fel. Nu că joc cu FCSB, problema e că se greşeşte cu orice echipă joc”, a declarat Marius Croitoru despre arbitraje înaintea partidei FC Botoșani – FCSB.

ADVERTISEMENT

”Deci nu se întâmplă numai cu echipele mari, singura constantă sunt greşelile împotriva echipei FC Botoşani. Şi greşeli mari, grave, care pot decide un meci, o calificare în play-off. Problemele de arbitraj sunt mari anul acesta. Anul trecut cu Dinamo am fost cei mai dezavantajaţi de arbitraje, iar anul acesta suntem de departe cei mai dezavantajaţi”, a mai spus el.

”N-am ştiut că FC Botoşani nu a câştigat niciodată pe teren propriu cu FCSB. Dar cum nu câştigasem niciodată în deplasare cu FCSB şi am făcut-o anul trecut… îmi doresc din tot sufletul să câştigăm acum şi să închidem cercul ăsta în ceea ce priveşte meciurile cu FCSB”, a afirmat Croitorul într-o conferință de presă.

ADVERTISEMENT

FC Botoșani vrea cât mai repede în play-off

”Adică să câştigăm şi în deplasare, şi acasă. Bineînţeles că va fi greu, FCSB este o echipă puternică, cu jucători de valoare, cu un antrenor bun. Cei de la FCSB sunt în scădere de turaţie de când a plecat Man. Sau este o pură coincidenţă plecarea lui cu forma mai slabă.

Spun formă puţin mai slabă, pentru că a pierdut două meciuri de campionat, ceea ce la FCSB e mai greu de acceptat. Acest meci poate fi decisiv pentru play-off, dar mai sunt meciuri. Cu cât reuşim mai repede, cu atât mai bine. Ca să ne eliberăm toţi de această presiune, după care o să luăm fiecare meci şi vedem unde vom fi”, a continuat tehnicianul.

ADVERTISEMENT

Croitoru, mulțumit că FC Botoșani dă jucători la marile echipe

”Dacă FCSB îşi permite să cumpere jucători de la FC Botoşani, asta spune mult despre cum se lucrează la noi. Şi Craiova, şi CFR au jucători de la noi… cele mai puternice echipe din România cumpără de la FC Botoşani. Asta spune multe despre selecţia noastră şi nu face decât să ne bucure.

Cei patru de la FCSB nu cu foarte mult timp în urmă erau titulari la noi (n.r. – Răzvan Oaidă, Olimpiu Moruţan, Andrei Miron, Denis Haruţ). Îi cunosc foarte bine, aşa cum şi ei cunosc ce se întâmplă la aici”, a încheiat Martius Croitoru.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 2,02 este cota pentru „total goluri: 3-6”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT