Life

Marius Elisei a ajuns la spital! Ce a pățit fostul soț al Oanei Roman: „De gradul trei”

Marius Elisei a ajuns la spital! Fostul soț al Oanei Roman a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, ce a putut păți.
01.08.2023 | 14:54
Marius Elisei a ajuns la spital Ce a patit fostul sot al Oanei Roman De gradul trei
Marius Elisei a ajuns la spital. Ce a pățit fostul soț al Oanei Roman. Foto: Facebook. Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Marius Elisei, fostul soț al Oanei Roman, a ajuns de urgență la spital după ce și-a fracturat trei degete de la o mână. Bărbatul a dezvăluit, pentru FANATIK, ce i s-a întâmplat de a fost nevoie de intervenția medicilor.

Marius Elisei a ajuns la spital. Și-a fracturat degetele la o partidă de fotbal

Marius ne-a spus că și-a bușit degetele la o partidă de fotbal. Fostul partener de viață al Oanei Roman a spus că a scăpat de ce putea fi mai rău doar printr-o minune, căci risca să îi fie rupte degetele și să ajungă la operație.

ADVERTISEMENT

Din fericire, n-a fost nevoie de o intervenție chirurgicală, însă situația nu e una tocmai ușoară pentru Marius Elisei. Bărbatul a spus, pentru FANATIK, că este vorba de cel mai mare grad de fractură, așa că doctorii au decis să îi pună mâna în ghips.

„Am fost la o fracțiune să îmi rup degetele, altfel trebuia să intru la operație”

„Am o fractură de gradul trei la trei degete, la mână, degetele trei, patru și cinci. S-a întâmplat la fotbal, ne mai accidentăm, se mai întâmplă! Am fost la spital, au avut grijă medicii de mine.

ADVERTISEMENT

Acum nu mai sunt la spital. Mi-au pus mâna în gips. Am avut noroc, cumva. Am fost la o fracțiune să îmi rup degetele, că altfel trebuia să intru la operație. Nu e ușor, crede-mă! 

Fractura de gradul trei e cea mai mare, următoarea e direct ruptură. Se mai întâmplă, ce să facem?”, a declarat Marius Elisei în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Marius Elisei a intrat în atenția publică în urma căsătoriei cu vedeta de televiziune Oana Roman. Cei doi au divorțat în urmă cu ceva timp și au împreună o fetiță pe nume Izabela.

Dincolo de legătura cu lumea mondenă, Marius este un mare împătimit al fotbalului, sport care i-a adus, iată, și belele medicale de acum.

ADVERTISEMENT

În ciuda expunerii sale mediatice, Marius Elisei nu a fost extrem de încântat de aparițiile la evenimentele mondene, pentru că nu erau genul lui. Așa că, în ultima perioadă, fosta soție, chiar și când erau împreună, se prezenta singură.

Marius și Oana se înțeleg bine după divorț: „E ok, vine acasă la Iza, ne vedem”

De-a lungul timpului, Oana Roman a făcut tot felul de declarații despre fostul ei soț, atât în momentele lor de fericire, cât și când traversau furtuni serioase în cuplu. Cei doi au ajuns la sentimente mai bune acum, înțelegându-se de minune, mai ales de dragul fetei lor.

Recent, Oana Roman a spus că Marius Elisei se poartă exemplar ca tată, că o vizitează destul de des pe Iza. Despre împăcarea cu fostul ei soț, ex-prezentatoarea tv nu știe ce să spună. Preferă să lase lucrurile să decurgă natural și să accepte orice îi rezervă viața.

„Cu Marius e ok, vine acasă la Iza, ne vedem, e ok, Slavă Domnului. Asta nu știu (n.r. dacă se vor împăca) vom vedea, eu habar n-am, întotdeauna las lucrurile așa cum vrea Dumnezeu”, a spus Oana Roman pentru spynews.ro.

 

ADVERTISEMENT