Life

Marius Elisei, de urgență la spital. Cum a fost surprins soțul Oanei Roman

Marius Elisei a ajuns de urgență la spital în această dimineață. Soțul Oanei Roman a postat o fotografie pe rețelele de socializare de la Spitalul Universitar București.
07.02.2022 | 15:37
Marius Elisei de urgenta la spital Cum a fost surprins sotul Oanei Roman
Marius Elisei, de urgență la spital. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Marius Elisei a ajuns de urgență la spital. Partenerul de viață al Oanei Roman a postat imagini de pe holul Spitalului Universitar din Capitală.

Soțul vedetei încă nu a oferit detalii despre starea sa de sănătate. Imaginea a fost postată în această dimineață, pe pagina de Instagram a lui Marius Elisei.

ADVERTISEMENT

Marius Elisei a ajuns de urgență la spital

Marius Elisei a postat o fotografie de la spital, îngrijorându-i astfel pe cei care îl urmăresc pe rețelele sociale.

Soțul Oanei Roman nu a dezvăluit care este motivul pentru care a avut nevoie de ajutorul medicilor. În această dimineață, bărbatul s-a fotografiat pe holul Spitalului Universitar din București.

ADVERTISEMENT

În acest context, Marius Elisei a postat și o melodie, și anume “Va fi bine”, interpretată de Smiley.

Marius Elisei
Marius Elisei a ajuns la spital. Sursa foto: Instagram

Rămâne de văzut dacă Marius Elisei va explica motivul pentru care a fost nevoit să meargă astăzi la spital.

ADVERTISEMENT

Oana Roman și Marius Elisei, din nou împreună

La finalul anului 2020, Oana Roman anunța divorțul de Marius Elisei, cu care are și o fiică, Isabela. Vestea a fost una care i-a luat prin surprindere pe fani, mai ales că relația dintre cei doi părea să meargă de minune.

Cu toate că au fost separați pentru câteva luni, cei doi au menținut o relație bună de dragul fiicei lor, în vârstă de 7 ani.

ADVERTISEMENT

Din fericire, cei doi au decis să-și mai dea o șansă anul trecut. După împăcare, Oana Roman a declarat că lucrurile merg mai bine ca niciodată între ei.

La începutul lui ianuarie, Oana Roman și Marius Elisei au împlinit nouă ani de relație. Fiica lui Petre Roman a dezvăluit, pe pagina de Instagram, cum s-au cunoscut.

“Pe 3 ianuarie 2013 eram la munte cu prietena mea de suflet… ieşisem seara la un club şi întâmplător am găsit pe Facebook un mesaj de la Marius.

Primul mesaj de la el. Nu ştiam că răspunzând la acel mesaj viața mea se va schimba radical şi în scurt timp vom începe împreună o călătorie a vieţii. (…)

După 9 ani, am adunat împreună o viață de amintiri şi avem un copil minunat. Nu a fost uşor, nici lin.

Ne-am greşit reciproc de multe ori, mai avem încă multe de învăţat şi de făcut împreună, dar am trăit multă fericire, multe împliniri şi multe realizări.

De multe ori am căzut în capcana Răului amândoi. Dar am reuşit mereu să ne întoarcem spre lumină şi să prețuim iubirea.

Sper ca drumul ăsta să fie mai lin şi mai frumos pentru că avem încă multe de trăit împreună. Cu încredere şi recunoştinţă, cu iubire şi înţelegere, cu puterea de a cere iertare când greşim”, a spus Oana Roman la începutul lui 2022.

ADVERTISEMENT