Life

Marius Elisei, lăsat pe afară de Oana Roman: ”Nici măcar nu poate să răspundă la telefon”

Marius Elisei a transmis un mesaj dur pe rețelele de socializare, după ce a rămas fără cheile de la locuința în care stă cu Oana Roman și fiica lor, Isabela.
03.08.2022 | 12:15
Marius Elisei lasat pe afara de Oana Roman Nici macar nu poate sa raspunda la telefon
Marius Elisei, mesaj dur pentru Oana Roman. Bărbatul a rămas fără cheile de la locuință. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Bărbatul a fost lăsat pe afară de influencerița care nu era în casă la momentul respectiv. Din păcate, fiica lui Petre Roman nici nu i-a răspuns la telefonul fostului ei soț pentru că avea treabă cu unul dintre proiectele sale.

Marius Elisei, mesaj dur pentru Oana Roman. Bărbatul a rămas fără cheile de la locuință

Marius Elisei s-a supărat destul de tare când a realizat că la întoarcerea acasă nu poate intra în locuință. Însoțit de fiica sa, Isabela, partenerul Oanei Roman, a căutat soluții și a încercat să nu-și piardă zâmbetul.

ADVERTISEMENT

„Încă mai avem putere să zâmbim, am fost și noi la locul de joacă, ne-am distrat și am venit acasă și surpriză…

Am rămas pe afară fără chei pentru că avea o întâlnire cu covoarele și nu a putut să ne aștepte, nici măcar nu poate să răspundă la telefon și acum căutăm variante unde să meargă Isa la toaletă. 

ADVERTISEMENT

Concluzie, noi suntem foarte importanți pentru ea”, a scris Marius Elisei pe pagina de Instagram, notează spynews.ro.

Ulterior, partenerul Oanei Roman a șters postarea din social media și a distribuit o filmare în care un actor celebru la Hollywood vorbește despre dragoste. Mai târziu, le-a spus fanilor că a ajuns pe litoralul românesc.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, bărbatul a făcut o glumă pe seama motivului pentru care a plecat la mare, precizând că în acest sejur a venit să vadă păr, dar toate femeile au fost la epilat înainte.

Marius Elisei și Oana Roman, probleme în cuplu

Marius Elisei nu face pentru prima oară comentarii legate de relația cu Oana Roman, care în urmă cu câteva luni a declarat că există probleme în cuplu. Vedeta a recunoscut că nu sunt fericiți unul lângă celălalt.

ADVERTISEMENT

Șatena a mai precizat că partenerul de viață vede lucrurile și viața complet diferit de ea, diferențele de opinie fiind din ce în ce mai dese.

ADVERTISEMENT