Sport

Marius Lăcătuș, prima reacție după ce FCSB a ieșit cel mai iubit club din România: „Asta mă deranjează”

Marius Lăcătuș a oferit o primă reacție în urma sondajului INSCOP din care a reieșit că FCSB este echipa preferată a românilor. Fostul internațional român este nemulțumit.
14.02.2024 | 23:08
Marius Lacatus prima reactie dupa ce FCSB a iesit cel mai iubit club din Romania Asta ma deranjeaza
Marius Lăcătuș privește cu suspiciune cifrele înregistrate de FCSB în sondajul INSCOP. Foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Marius Lăcătuș, fostul fotbalist legendar al Stelei, a reacționat după ce, în urma unui sondaj INSCOP, a reieșit că FCSB este echipa favorită a românilor. Echipa lui Gigi Becali a înregistrat cifre uluitoare în comparație cu celelalte rivale. Marius Lăcătuș consideră că cei care au votat ar fi putut fi induși în eroare.

Marius Lăcătuș, prima reacție după ce FCSB a ieșit cel mai iubit club din România: „Asta mă deranjează”

În urma unui sondaj INSCOP pentru News.ro, a reieșit că unul din trei români ține cu FCSB. În comparație cu celelalte echipe din SuperLiga, formația finanțată de Gigi Becali a înregistrat un procent uluitor (33,4%). Rivalele „roș-albaștrilor”, Dinamo și Rapid, au de cinci ori mai puțini susținători în rândul votanților.

ADVERTISEMENT

Marius Lăcătuș consideră că CSA Steaua ar fi trebuit să fie trecută în sondaj. „Fiara” este de părere că, astfel, ar fi fost exclusă varianta ca votanții să asocieze FCSB cu Steaua și viceversa. Fostul mare fotbalist este nemulțumit de sondaj și privește cu suspiciune rezultatul.

“Pe mine mă deranjează faptul că nu e trecută și Steaua acolo în sondaj. Probabil (n.r. că n-ar fi prins podiumul în cazul în care era inclusă), dar n-ai de unde să știi.

ADVERTISEMENT

„Depinde și cum pui întrebarea. Unii au zis Steaua și poate s-a asimilat FCSB”

Eu cred că atunci când s-a întrebat ‘Cu ce echipă simpatizați?’, unii au zis Steaua, alții FCSB și poate s-a asimilat. N-avem de unde să știm. Depinde și cum pui întrebarea.

Dacă întrebi ‘Cu ce echipă ții?’, poți să răspunzi Steaua, iar cel care face sondajul să asimileze cu FCSB. (…) Pe mine nu mă deranjează cu absolut nimic, fiecare e liber să aleagă echipa cu care ține.

ADVERTISEMENT

Asta e părerea mea, eu sunt alături de clubul Steaua”, a declarat Marius Lăcătuș, la TV Digi Sport. Dinamo și Rapid, rivalele din Capitală ale FCSB, au de 5 ori mai puțini susținători în rândul votanților.

„Câinii” sunt susținuți într-un procent de 6,4%, în timp ce giuleștenii au înregistrat un procent de 4,9%. Cei care au votat sunt bărbați, sub 30 de ani, din sudul Munteniei, cu educație primară și care simpatizează partidul AUR.

ADVERTISEMENT

În urmă cu 11 ani, Steaua București era favorită, cu un procent de 51,8%, mai mult de jumătate din respondenți. Dinamo și Rapid completau și în 2013 podiumul, cu procente de 8,8%, respectiv 5,6%.

ADVERTISEMENT