Fotbal intern

Marius Nicolae, vești bune pentru Dinamo după victoria cu FCSB: ”O să luăm și licența”

11.02.2021 | 00:35
Marius Nicolae vesti bune pentru Dinamo dupa victoria cu FCSB O sa luam si licenta
ADVERTISEMENT

Directorul sportiv al clubului Dinamo București, Marius Nicolae, a oferit câteva vești bune fanilor după victoria cu FCSB și anunță că nu se pune problema ca formația lui Jerry Gane să nu ia licența.

”Câinii” s-au impus cu 1-0 în Cupa României după un gol marcat de Adam Nemec într-un meci în care roș-albaștrii au schimbat nouă titulari față de întâlnirea de săptămâna trecută.

ADVERTISEMENT

Jucătorii dinamoviști  visează la câștigarea trofeului și sunt fericiți că și-au luat revanșa în fața rivalilor după înfrângerea din campionat, de acum o săptămână.

După victoria cu FCSB, Marius Nicolae anunță că Adam Nemec rămâne la Dinamo

”A fost bucurie mare în vestiar, că a fost vorba de vestiar. Sunt și cei de la antidoping, sunt trei jucători, dar nu spunem. Victoria din această seară o dedicăm DDB-ului. Victoria este pentru ei și sperăm să câștigăm cupa. Băieții acum sunt epuizați. Felicitări băieților pentru dăruire”, a declarat Marius Nicolae după victoria lui Dinamo în meciul cu FCSB.

ADVERTISEMENT

”Suntem în discuții cu Nemec, suntem aproape să o închidem și cu el. Se vede asta în atitudinea lui. Convingem jucători să vină la Dinamo datorită programului DDB. Cu ultimele transferuri am muncit vreo două săptămâni”, a mai spus oficialul ”câinilor”.

”La licență se lucrează. Cred că o să luăm și licența. Totul este luat în calcul ca luni să se facă plățile. Din partea cealaltă, poate vor trimite niște ‘pesetas’ după victoria asta. Nu avem de ce să-i sunăm pe spanioli. Domnul Badea este lângă echipă”, a încheiat Marius Nicolae.

ADVERTISEMENT

Dinamo s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după o victorie neașteptată obținută în fața marelui rival FCSB și fără îndoială,  omul meciului a fost slovacul Adam Nemec, autorul unicului gol al partidei.

Antrenorul echipei Dinamo București, Jerry Gane, a explicat victoria cu FCSB din optimile Cupei României și crede că atuul formației sale a fost reprezentat de faptul că a ales să joace cu doi atacanți.

ADVERTISEMENT

La finalul derby-ului Dinamo – FCSB 1-0, președintele Agenției Naționale Anti-Doping, Cristi Balaj, a dezvăluit că jucătorii Florin Tănase, Floinel Coman și Dragoș Nedelcu de la FCSB, Diego Fabbrini, Steliano Filip și Magaye Gueye au fost testați antidoping.

ADVERTISEMENT