Sport

Marius Niculae i-a transmis un mesaj personal lui Denis Alibec înaintea meciurilor României: „Ești urmașul meu! Ai rămas puțin dator”. Replica atacantului. Video

Marius Niculae, fostul mare atacant, i-a transmis un mesaj special lui Denis Alibec, cel mai în formă vârf al echipei naționale a României.
21.03.2023 | 18:10
Marius Niculae ia transmis un mesaj personal lui Denis Alibec inaintea meciurilor Romaniei Esti urmasul meu Ai ramas putin dator Replica atacantului Video
Marius Niculae a reușit 15 goluri în 44 de meciuri la echipa națională a României. Alibec are 2 goluri în 27 de meciuri. Sursă foto: FRF TV
ADVERTISEMENT

Denis Alibec ești principala gură de foc a lui Edi Iordănescu pentru meciurile cu Andorra și Belarus, iar Marius Niculae, fostul mare atacant, l-a încurajat și mobilizat înainte de debutul campaniei de calificare.

Marius Niculae, mesaj viral pentru Denis Alibec înainte de Andorra – România: „Sper ca tu să mă depășești”

Marius Niculae, fostul mare vârf al lui Sporting Lisabona, l-a încurajat pe Alibec înainte de startul campaniei de calificare la Campionatul European din 2024: „Eşti printre favoriţii mei. Atunci când se făceau profiluri cu urmaşii, eu pe tine te-am indicat, cu un plus la tine fiindcă eşti mult mai tehnic”.

ADVERTISEMENT

„Săgeată” pune însă și puțină presiune pe golgheterul celor de la Farul: „Eşti puţin dator, la calităţile şi la potenţialul tău. În preliminarii, ar trebui să-ţi arăţi adevărata valoare, marcând goluri.

Cred că acum ai ajuns la potenţialul tău maxim atât mental, cât şi fizic. Eşti un jucător mai copt”, mai completat fostul internațional român, pentru FRF TV. VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

Marius Niculae i-a fixat și un obiectiv lui Alibec pentru primul meci din preliminarii: „Sper ca tu să mă depăşeşti. Sper să marchezi minim două goluri în Andorra, deşi nu mai sunt meciuri atât de uşoare, cu diferenţe mari de scor”.

Marius Niculae vrea Alibec să fie nou lider al naționalei României: „Așa faci la club”

Marius Niculae e convins că atacantul în vârstă de 32 de ani poate fi unul dintre liderii „tricolorilor”: „Eu te văd din afară ca un lider al echipei. Aşa faci la club şi sper să o faci şi la echipa naţională.

ADVERTISEMENT

Trebuie să trataţi fiecare meci în parte, inclusiv aceste prime meciuri care, la prima vedere, par uşoare”, a concluzionat colaboratorul Federației Române de Fotbal.

Denis Alibec îi răspunde lui Marius Niculae: „Mi-am propus să fiu golgheterul preliminariilor”

Jucătorul cu două goluri în 27 de meciuri la națională nu a rămas dator la nivel declarativ și are ambiții mărețe: „Am venit 100% la naţională şi cu mintea şi cu fizicul. Sper să realizez ceea ce ai realizat şi tu.

ADVERTISEMENT

Mi-am propus să ne calificăm şi să fiu golgheterul preliminariilor. Este o grupă grea, dar am încredere în echipa noastră”, a spus Alibec, care a reușit 11 goluri și 5 pase decisive în 25 de meciuri.


  • Cota exclusivă FORTUNA: 2,54 este cota pentru „PsF X” la meciul Andorra – România

ADVERTISEMENT