Sport

Marius Șumudică a comentat transferul direct de pe aeroport: „E singurul fotbalist care poate juca la Galatasaray”

Direct de pe aeroport, Marius Șumudică a dat verdictul în cazul transferului lui Radu Drăgușin la Tottenham. Antrenorul a avut doar cuvinte de laudă la adresa fotbalistului.
03.01.2024 | 10:00
Marius Sumudica a comentat transferul direct de pe aeroport E singurul fotbalist care poate juca la Galatasaray
Marius Șumudică a comentat transferul unui internațional român în Premier League. Foto: Twitter Gaziantep FK
ADVERTISEMENT

Marius Șumudică a comentat de pe aeroport transferul tot mai vehiculat al lui Radu Drăgușin la Tottenham, anunțat în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA. Fotbalistul a ajuns la un acord cu formația din Premier League. Londonezii trebuie doar să ajungă la o înțelegere cu Genoa, actuala echipă a internaționalului român, privind suma de transfer.

Marius Șumudică a comentat transferul direct de pe aeroport: „E singurul fotbalist care poate juca la Galatasaray”

Miercuri dimineață, Marius Șumudică a zburat în Turcia. Antrenorul român reia pregătirile la Gaziantep pentru îndeplinirea obiectivului, salvarea de la retrogradare. Formația lui „Șumi” joacă pe teren propriu, pe 5 ianuarie, cu Pendikspor.

ADVERTISEMENT

Pe aeroport, Marius Șumudică a vorbit despre transferul lui Drăgușin la Tottenham. Antrenorul român este convins că tânărul fotbalist român va semna contractul. „Eu am spus şi de Turcia, e singurul jucător care poate juca la Galatasaray.

Nu-l urmărisem foarte mult, dar l-am văzut în meciul cu Inter şi mi-am dat seama. Se vede după faţa lui, eu nu mă înşel la jucători, e un băiat de o modestie ieşită din comun, un băiat care a muncit să fie unde este acum”, a declarat Marius Șumudică.

ADVERTISEMENT

„Transfer de proporţii. Te mândreşti că eşti român”

Va face subiectul unui transfer de proporţii. Joacă la Genoa şi este unul dintre puţinii jucători români care evoluează în străinătate, la un nivel înalt. 30 de milioane este o sumă mare, noi nu avem rezultate în cupele europene.

Un transfer de genul ăsta, mai scoţi capul în lume, se aude, apare în presa internaţională, te mândreşti că eşti român, mai ales ca antrenor afară. Mă mai întrebau de el şi eram mândru că se poate transfera pe o astfel de sumă”, au fost cuvintele lui Marius Şumudică.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 21 de ani, Radu Drăgușin este tot mai aproape de transferul la Tottenham. Genoa cere suma de 30 de milioane de euro în schimbul fundașului central. De cealaltă parte, Spurs oferă 25 de milioane, însă cele două cluburi ar putea ajunge la un numitor comun.

Ce salariu va avea Radu Drăgușin la Tottenham

Radu Drăgușin are un salariu anual de 600.000 de euro la Genoa, cu o perspectivă de a câștiga 1.2 milioane de euro dacă și-ar fi prelungit contractul. Fundașul român va da lovitura din punct de vedere financiar, dacă va merge la Tottenham.

ADVERTISEMENT

„E o situație bună, e curtat, se gândește și la echipa națională, ne gândim la cariera lui. Am primit un telefon și mă întreba cineva dacă merge acolo și nu joacă.

E un moment bun, sper să fie moment zero, în care să începem să creștem din nou, să avem jucători la echipele puternice, asta depinde mult și de evoluția lor la campionatul european.

Pentru noi e importantă dorința lui Radu să ajungă în Premier League. Are un impresar foarte bun, o să-i facă un salariu foarte bun. Nu pot să dau sume, dar fi mult peste ce câștigă la Genoa. De 5-6 ori”, a declarat Florin Manea. Astfel, Radu Drăgușin ar putea câștiga circa 3 milioane de euro pe an la Tottenham.

ADVERTISEMENT