Sport

Marius Șumudică a înjurat Steaua la derby-ul Rapid – FCSB 4-0. Antrenorul s-a dezlănțuit la VIP. Video

Marius Șumudică a făcut spectacol la derby-ul dintre Rapid și FCSB. A înjurat Steaua de la VIP, alături de Gigi Corsicanu, fostul lider al galeriei giuleștene.
10.03.2024 | 13:45
Marius Sumudica a injurat Steaua la derbyul Rapid  FCSB 40 Antrenorul sa dezlantuit la VIP Video
Marius Șumudică a antrenat Rapid, însă a fost și aproape să ajungă la FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Marius Șumudică a declarat înainte de meci că va fi prezent pe Arena Națională la derby-ul dintre Rapid și FCSB, iar antrenorul care a fost dorit și de Gigi Becali s-a comportat ca un ultras veritabil.

Marius Șumudică, imagini virale la derby-ul Rapid – FCSB

Deși a văzut că este filmat, Marius Șumudică nu a ezitat să înjure Steaua alături de galeria Rapidului. Fostul antrenor al Rapidului a stat în lojă cu Gigi Corsicanu, bunul său prieten și apropiat.

ADVERTISEMENT

„Cine ține cu Steaua / Să-i f*tem familia”, a fost scandarea Peluzei Nord Rapid, la care Marius Șumudică a răspuns nestingherit, după ce în prealabil a zâmbit la cameră și a arătat cu degetul în dreptul ei.

Rapidistul a trăit meciul la intensitate maximă și s-a bucurat fără măsură la fiecare dintre cele patru goluri marcate de jucătorii lui Cristiano Bergodi. Stresul și adrenalina meciului și-au spus cuvântul, iar Șumudică a ieșit din lojă și și-a aprins o țigară.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică, surprins total de victoria zdrobitoare a Rapidului: „FCSB nu a existat pe teren”

Marius Șumudică a fost uimit de maniera în care Rapid s-a impus pe Arena Națională: „Îmi doresc să bată și Craiova lui Rotaru pe FCU, să fie un play-off pe cinste. Nu mă așteptam la acest scor, Rapid a jucat foarte bine. FCSB nu a existat pe teren”.

Întrebat despre semnificația acestei victorii pentru giuleșteni, „Șumi” a răspuns în stilul caracteristic: „Nu știu ce înseamnă pentru Rapid, întrebați ce înseamnă pentru FCSB”.

ADVERTISEMENT

Antrenorul a cântat în multe momente alături de suporteri de-a lungul partidei și a avut și un fular al Rapidului. Șumudică a stat la lojă la cățiva metri de Dan Șucu și Victor Angelescu.

Rapidistul, ofertat de Petrolul

Șumudică a revenit în România după despărțirea de Gaziantep exact înainte de derby-ul dintre Rapid și FCSB, însă antrenorul a primit deja mai multe oferte. FANATIK a aflat că una dintre este de la Petrolul Ploiești. Marian Copilu, președintele „lupilor galbeni” i-a făcut o propunere. Cei doi au mai lucrat împreună la CFR Cluj pentru scurtă vreme.

ADVERTISEMENT

„M-au sunat două cluburi din Liga Națională, dar nu se pune problema. Cluburi care erau în play-out, dar nu. De Craiova nu știu nimic. N-am nicio discuție cu domnul Rotaru și nu e fairplay să discut atât timp cât are antrenor și joacă derby-ul cu cealaltă echipă din Craiova. Eu n-am avut nicio discuție cu domnul Rotaru și nu e frumos să discutăm despre o echipă care are antrenor. 

Când nu vor avea antrenor anumite echipe, există posibilitatea să rămân și în țară, dar pentru mine prioritatea este să plec în străinătate. Vreau să mă odihnesc 2-3 luni și cu siguranță voi pleca în străinătate în vară, ori în Golf, ori în Turcia, vedem”, a mai spus tehnicianul.

ADVERTISEMENT