Fotbal intern

Marius Șumudică a primit ofertă să o antreneze pe Dinamo: ”Hai să luăm Cupa!”

05.03.2021 | 11:04
Marius Sumudica a primit oferta sa o antreneze pe Dinamo Hai sa luam Cupa
ADVERTISEMENT

Tehnicianul Marius Șumudică a dezvăluit că a primit ofertă din partea fanilor din DDB să o antreneze pe Dinamo, aceștia transmițându-i că ar fi antrenorul perfect pentru ”câini”.

Șumi s-a despărțit amiabil în această săptămână de formația Caykur Rizespor, el nereușind să obțină vreo victorie de când fusese instalat oficial în finalul lunii ianuarie.

ADVERTISEMENT

Pentru român această plecare pune capăt unei aventuri incredibile în Turcia, acolo unde a mai condus-o în acest sezon pe Gaziantep, echipă pe care a lăsat-o pe podium.

Suporterii lui Dinamo l-au ofertat pe Marius Șumudică

După ce și-a reziliat contractul cu Rizespor, Marius Șumudică a revenit în țară și a dezvăluit că a și fost contactat de mai multe cluburi din Liga 1, una dintre oferte venind din partea suporterilor lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

”Cum mi-am deschis telefonul românesc, pe care l-am ținut mai mult închis, am primit niște mesaje de m-am și speriat, de la un domn Ambrosie, nici nu știu cine e, de pe la Iași. I-am mulțumit pentru mesaj, dar nu se pune problema”, a declarat tehncianul pentru prosport.ro.

”Cea mai nouă și cea mai tare este DDB-ul ăsta de la Dinamo! Sunt doi băieți acolo, Tararache și Elias. Mă sună de o săptămână încontinuu că își doresc foarte mult să antrenez Dinamo: ‘Hai să luăm Cupa!’. Pe cuvântul meu! Am mesajele pe telefon!”, a continuat Șumudică.

ADVERTISEMENT

Șumudică vrea din nou să antreneze afară

”Sunt doi băieți extraordinari, care vor binele acestui club. Eu îi felicit! Bă, să faci rost de atâția bani, este un exemplu pentru toți! Bravo lor! M-au contactat, mi-au spus că își doresc să antrenez Dinamo, că sunt exact ceea ce le trebuie.

Nu pot să fac acest lucru. Nu sunt dușmanos, iubesc un club (n.r. – Rapid), știe toată lumea, dar treaba e treabă. Eu îi respect, le doresc baftă. Sunt canalizat pe altceva. Nu vreau să mă întorc deocamdată în România. În vară, vreau să plec iar în străinătate”, a explicat antrenorul.

ADVERTISEMENT

Patru dintre cei mai buni antrenori din noua generație sunt în perioade dificile ale carierei. Răzvan Lucescu, Marius Șumudică, Dan Petrescu și Cosmin Olăroiu au reușit rezultate impresionante în 2019 și 2020, dar startul lui 2021 îi găsește în situații ingrate. Luna februarie le-a adus numai bătăi de cap.

ADVERTISEMENT