ADVERTISEMENT
Fotbal international

Marius Șumudică, celebru și în presa din Portugalia! Laudele primite de antrenorul român

Autor: Andrei Șchiopu | 15.04.2020 | 21:08
Marius Șumudică, celebru și în presa din Portugalia! Laudele primite de antrenorul român
Marius Șumudică, celebru și în presa din Portugalia! Laudele primite de antrenorul român. Sursă foto: digisport.ro

Marius Șumudică a ajuns să fie lăudat în presa din Portugalia pentru că l-a revitalizat pe Andre Sousa, un fotbalist venit de la Beleneses.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică, celebru și în presa din Portugalia

Marius Șumudică a ajuns celebru și în presa din Portugalia, după ce l-a reinventat pe Andre Sousa, un fotbalist adus în iarnă de la Belenenses: „Șumudică a fost motivul principal pentru care am venit la Gaziantep.

M-a sunat și mi-a arătat clar cât de mult vrea să mă vadă în echipa lui. Îi mulțumesc din nou! Are multă încredere în mine. Da, pare nebun, dar este nebun dupa fotbal”.

ADVERTISEMENT

„Este foarte pasionat și trăiește prin fotbal. Vrea ca același lucru să-l facă și jucătorii. Ne cere să jucam un fotbal bun și sunt sigur că toată lumea este fericită cu el”, a mai spus Andre Sousa.

Marius Șumudică crede că a avut coronavirus în iarnă

Marius Șumudică consideră că a avut coronavirus în iarnă și mărturisește că a avut toate simptomele pentru a fi infectat cu COVID-19: „Cred cu tărie că am avut coronavirus în iarnă, din ceea ce tot citesc eu am avut simptomele acestea, plus că a avut tot staff-ul meu”.

ADVERTISEMENT

„Nu se știe nimic deocamdată, Turcia trece printr-o perioadă grea, sunt în legătură cu conducerea, iar la sfârșitul acestei luni va fi o videoconferință, unde se va lua o decizie”, a mai spus Marius Șumudică.

„Vorbesc permanent cu jucătorii, preparatorul meu fizic se ocupă de metodologia de antrenament, care sunt bazate pe menținere din punct de vedere fizic și al forței.

ADVERTISEMENT

O dată la două zile, preparatorul fizic se ocupă de jucători. Am făcut 21 de zile de când stau acasă, nici nu sunt un tip care îmi place să ies afară. Acum stau, mai citesc, urmăresc meciuri, dar pentru mine nu e greu”, a spus antrenorul român.

  • 49 de ani a împlinit Marius Șumudică pe 4 martie
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!