Sport

Marius Șumudică, despre acordul cu FCU Craiova: “Am vorbit cu Adiță Mititelu, mi-a oferit toate condițiile”

Marius Șumudică este tot mai aproape de FC U Craiova 1948. Tehnicianul român urmează să semneze cu echipa lui Adrian Mititelu.
27.08.2023 | 11:20
Marius Sumudica despre acordul cu FCU Craiova Am vorbit cu Adita Mititelu mia oferit toate conditiile
Marius Șumudică este tot mai aproape de FC U Craiova 1948. Tehnicianul român urmează să semneze cu echipa lui Adrian Mititelu.
ADVERTISEMENT

Ultima experiență a lui Șumudică în SuperLiga a fost în urmă cu doi ani, la CFR Cluj. De atunci acesta a antrenat în Arabia Saudită și Turcia. Din luna iunie a acestui an, tehnicianul român a fost liber de contract, după despărțirea de Al-Raed. Acum, așa cum a anunțat FANATIK, Marius Șumudică este aproape de o revenire în România, la FC U Craiova 1948

Marius Șumudică: “E un club care mi-a oferit toate condițiile”

Se pare că Marius Șumudică este fericit cu alegerea pe care a făcut-o. Antrenorul de 52 de ani s-a înțeles cu familia Mititelu, după mai multe negocieri care au durat câteva săptămâni. Cele două părți urmează să semneze contractul în scurt timp. Cel mai important pentru Șumudică este faptul că va lucra cu staff-ul său. Iar Florin Prunea vine președinte, așa cum a anunțat FANATIK.

ADVERTISEMENT

Această condiție a fost una dintre cele la care Marius ținea foarte mult, fiind unul dintre motivele pentru care nu s-a înțeles cu vreun alt club până acum. Antrenorul revine în fotbal pe banca tehnică și după o scurtă perioadă ca analist TV, lucru care a creat câteva divergențe între Șumi și alte personalități din fotbalul românesc.

”Îmi doresc să rămân acasă, acum. E un club care mi-a oferit toate condițiile. Am vorbit cu Adiță, patronul. Mi-a oferit toate condițiile de care am avut nevoie. Mai mult, o să vorbesc pe teren.

ADVERTISEMENT

Suntem în discuții de două-trei săptămâni. E o provocare mare. Mi-am dorit un club care să-mi ofere toate condițiile. Lucrez cu staff-ul meu”, a spus Marius Șumudică, potrivit celor de la Sport.ro.

Conducător nou la FC U Craiova 1948

După despărțirea de Nicolae Dică, Adrian Mititelu s-a hotărât să facă un pas important. Patronul de la FC U Craiova 1948 se retrage din conducerea clubului și va aduce un președinte cu experiență care să conducă echipa către o perioadă mai bună. Florin Prunea a fost alegerea în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

“Clubul îl vom da pe mâna unor profesioniști, pe mine nu mă veți mai vedea. Fiul meu m-a convins să fac pasul ăsta. De asta și anunț decizia, ca să nu mai pot reveni. Am o vârstă, nu vreau să mai stau stresat. 

Săptămâna viitoare vom angaja un președinte, un antrenor cu tot staff-ul lui. Un antrenor care a mai câștigat ceva, un președinte care a mai câștigat ceva. Vor răspunde în fața acționarilor, în fața copiilor mei”, spunea Adrian Mititelu, după înfrângerea cu Rapid.

ADVERTISEMENT

Florin Prunea și Marius Șumudică fac echipă

Numirea celor doi în funcțiile pe care le vor ocupa la FC U Craiova 1948 au fost oferite în exclusivitate de FANATIK. În cursul acestei perioade, Florin Prunea și Marius Șumudică au făcut declarații pozivite unul față de celălalt. Se pare că cei doi își doresc să lucreze împreună și să ducă echipa lui Mititelu la următorul nivel. Poate unul dintre obiective este acela ca echipa să ajungă în play-off-ul SuperLigii.

“Mă bucur că vine și Florin Prunea președinte, eu unul am fost încântat de această decizie. Acum purtăm ultimele discuții și, cel mai probabil, voi semna”, a spus Marius Șumudică, pentru ProSport.

“L-am dorit foarte mult, am insistat pentru Șumi, pentru că-l cunosc și pentru că știu ce poate. Știu că este serios în primul rând și nu e antrenorul care vine în orice condiții. Își impune condițiile, foarte bine că își negociază contractul, pentru că nu trebuie să fie probleme. Îl aștept pe Șumi să rezolve. Sunt cu ochii pe telefon”, a declarat Florin Prunea, la Digisport.

ADVERTISEMENT