Sport

Marius Șumudică îi recomandă lui Dan Petrescu să plece de la CFR Cluj: „Nu e sprijinit de nimeni! Mie nu mi s-a scandat niciodată demisia”

Marius Șumudică a avut o replică pentru Dan Petrescu, despre care a spus că nu este sprijinit de nimeni de la CFR Cluj, făcând o comparație cu el.
20.09.2022 | 20:25
Marius Sumudica ii recomanda lui Dan Petrescu sa plece de la CFR Cluj Nu e sprijinit de nimeni Mie nu mi sa scandat niciodata demisia
Marius Șumudică îi recomandă lui Dan Petrescu să plece de la CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul lui Al Raed este de părere că situația de la CFR Cluj este foarte tensionată, dar chiar și așa nu îl sfătuiește pe Dan Petrescu să renunțe la clauza de reziliere.

Marius Șumudică îi recomandă lui Dan Petrescu să plece de la CFR Cluj

Marius Șumudică îi recomandă lui Dan Petrescu să plece de la CFR, însă fără a renunța la clauza de reziliere. Despre situația de la CFR și întâlnirea dintre Dan Petrescu și Neluțu Varga, FANATIK v-a oferit toate detaliile în exclusivitate: Nu se poate ieși din situația decât dacă se va plăti clauza lui Dan Petrescu sau dacă e vreo înțelegere între cei doi. Patronul n-a vorbit despre mine așa, de exemplu.

ADVERTISEMENT

Nu uitați că patronul clubului a suferit un accident cerebral. Când se întâmplă așa ceva, e clar că nu te mai uiți în urmă și începi și vorbești. Omul ăsta a fost la un pas de paralizie! Puteam să vorbim de el la trecut, ceea ce e grav.

Lucrul ăsta care i s-a întâmplat, i s-a întâmplat pe un fond de stres, într-o proporție mică și venit de la fotbal. Eu nu spun că Dan Petrescu e vinovat, dar în momentul de față, CFR Cluj are cel mai bun lot, dar rezultatele sunt slabe.

ADVERTISEMENT

Totuși, nu poți să minți poporul, mie nu mi s-a scandat niciodată demisia. Nu știu, e greu de ieșit din situația asta, nu mai are niciun sprijin”.

„Eu n-aș mai fi rămas la echipă. Cum să mai lucrez cu un patron care iese pe post și spune lucruri despre antrenorul în care ar trebui să aibă încredere și pune în cârca antrenorului tot greul. Pierzi jucătorii, pierzi fanii.

ADVERTISEMENT

Niciodată n-aș fi plecat și să renunț la clauză. Niciodată! E un contract, care trebuie respectat de ambele părți. Eu mi-am făcut un contract cu drepturi și obligații la CFR și am fost remunerat când am plecat.

N-am văzut ca domnul Varga să declare că vrea să renunțe la Dan Petrescu. Eu am activat acolo și mi-am dat seama ce fel de oameni sunt și cum se comportă acolo. Dan Petrescu trebuie să continue și să fie focusat pe ce trebuie să facă mai departe.

ADVERTISEMENT

E foarte greu ca tu, antrenor, șeful vestiarului, să mai ai susținerea grupului. Cei nemulțumiți vor avea un alibi. Când eram eu acolo n-am avut parte de atâtea transferuri câte s-au făcut acum”, a mai spus Marius Șumudică, la TV DigiSport.

„Jucătorii se vor da fie de partea lui Petrescu, fie de partea patronului”

„Jucătorii acum vor avea o ieșire și se vor da fie de partea antrenorului, fie de partea patronului. Fanii nu sunt de partea lui Dan Petrescu. Deci cine e de partea lui Petrescu?

Deac a spus și de mine că am fost cel mai bun antrenor cu care a colaborat. Deac nu se va băga în treburile astea, cum nu s-a băgat nici la mine, așa nu o să se bage nici la Petrescu. El e un foarte bun fotbalist, profesionist, care își vede de treabă.

Am văzut toate meciurile CFR-ului… foarte slab! Din punctul meu de vedere, ieri au avut 15 minute în care au putut tranșa jocul, dar i-am văzut descoperiți pe faza de apărare. Ce vreau să vă spun e că asta e filosofia lui Dan Petrescu, nu trebuie să placă ochiului stilul ăsta de fotbal, trebuie să obțină victorii”, a continuat Marius Șumudică.

„Eu când am venit la CFR, am venit să schimb ceva. Eu nu bârfesc strategia lui Dan Petrescu. Eu începusem să schimb câte ceva, nu așteptam lovituri fixe, ne făceam mai multe faze de joc, marcam mai multe goluri.

E drept că și primeam. Eu am încercat să imprim un joc colectiv”, a mai spus antrenorul.

ADVERTISEMENT