Fotbal intern

Marius Șumudică, înțepături la adresa lui Victor Pițurcă: „Am ajuns atât de mare încât pregătesc două echipe”

09.04.2021 | 19:19
Marius Sumudica intepaturi la adresa lui Victor Piturca Am ajuns atat de mare incat pregatesc doua echipe
Marius Sumudica, intepaturi la adresa lui Victor Piturca: „Daca am ajuns atat de mare...”
ADVERTISEMENT

Marius Șumudică îi răspunde lui Victor Pițurcă după scandalul din cadrul emisiunii de la Telekom și desființează discursul fostului selecționer.

Victor Pițurcă a fost invitat la o emisiune televizată la Telekom Sport și a făcut spectacol în pauza publicitară cu niște declarații „picante”, care au produs stupoare în spațiul public.

ADVERTISEMENT

Pe durata celor patru minute și jumătate de pauză publicitară, Pițurcă a aruncat cuvinte grele la adresa patronului Mihai Rotaru. Nu au scăpat portarul Mirko Pigliacelli sau fostul antrenor, Devis Mangia, despre care a spus că are alte orientări sexuale și că îi făcea avansuri unui jucător.

Marius Șumudică, ironic după dezvăluirile lui Pițurcă: „Am ajuns atât de mare antrenor încât să pregătesc de acasă două echipe!”

Victor Pițurcă l-a atacat extrem de dur pe patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru, pe care l-a acuzat că se implică la echipă și toate deciziile le ia după ce se sfătuiește cu Marius Șumudică, Iordănescu și mulți alții: „Cu Mihai Rotaru vorbesc 3-4 ori pe lună, e prietenul meu, dar nu m-a întrebat niciodată de vreun jucător, de vreun transfer, de fapt, nu discutăm despre fotbal, ci cu totul alte subiecte”, s-a apărat Șumi conform gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Și Marius Șumudică nu s-a oprit aici, continuând să abordeze subiectul în stilul său caracteristic: „Dacă am ajuns atât de mare antrenor încât să pregătesc de acasă, din living, două din primele trei echipe ale României, să fac eu primul 11, schimbări, transferuri, înseamnă că sunt un antrenor deosebit, foarte bun!”, s-a amuzat unul dintre cei mai buni antrenori români.

În final, Marius Șumudică i-a atras atenția lui Victor Pițurcă, nemulțumit că l-a implicat și pe el în acest război cu Mihai Rotaru și i-a transmis un mesaj: „I-aș ruga pe viitor pe cei ce fac afirmații la adresa lui Marius Șumudică să aibă argumentele necesare atunci când fac astfel de afirmații”.

ADVERTISEMENT

Victor Pițurcă e la cuțite cu Mihai Rotaru: „Rotaru, o jigodie! Un libidinos!”

După ce s-au duelat în declarații de la distanță, Pițurcă l-a făcut în toate felurile în timpul „pauzei publicitare explozive”, când a folosit cuvinte grele la adresa patronului Universității Craiova: „Ce jeg! Un jeg de n-ai văzut. A venit Rotaru și mi-a zis că e răzmeriță în vestiar. De unde știi, mă, tu că e răzmeriță? Știi tu ce-i aia?! O știu eu, o știi tu că vin și îți spun ție câțiva jucători și îți spun asta?! Stai mă la locul tău.

E un libidinos, un jeg de om! Îmi zice că m-a dat afară. Păi, bă, în p***a mă-tii, dacă mă dădeai afară nu trebuia să-mi dai banii? 450.000 de euro! Ăstora așa trebuie să le faci. Banii! Nu credeam că e un om de calitatea asta (Mihai Rotaru)”, a șocat fostul selecționer.

ADVERTISEMENT

Telekom Sport a publicat un comunicat de presă prin care își asumă vina pentru apariția clipului video care a conținut o discuție privată între Victor Pițurcă și Silviu Tudor Samuilă: „Dintr-o regretabilă eroare, în spaţiul public au apărut nişte imagini dintr-o pauză publicitară a emisiunii mele pe care am avut-o miercuri seară cu Victor Piţurcă”, a spus moderatorul Tudor Samuilă.

ADVERTISEMENT