Fotbal intern

Victor Pițurcă, declarații șocante: „Rotaru, o jigodie! Un libidinos!”. L-a făcut praf pe Pigliacelli: „Un jeg”. Video

09.04.2021 | 10:37
Victor Piturca declaratii socante Rotaru o jigodie Un libidinos La facut praf pe Pigliacelli Un jeg Video
ADVERTISEMENT

Victor Pițurcă a participat la o emisiune la Telekom Sport. Postul TV a urcat emisiunea pe internet, fără a tăia și pauzele publicitare. Iar pe filmări se observă cum fostul antrenor al Universității Craiova s-a dezlănțuit într-un dialog cu moderatorul Silviu Tudor Samuilă. 

Telespectatorii au înregistrat clipul publicat pe Youtube și ulterior șters de cei de la Telekom Sport. Pe durata celor patru minute și jumătate de pauză publicitară, Pițurcă a aruncat cuvinte grele la adresa patronului Mihai Rotaru. Nu au scăpat portarul Mirko Pigliacelli sau fostul antrenor, Devis Mangia.

ADVERTISEMENT

Victor Pițurcă, declarații șocante: “Rotaru, o jigodie! Un libidinos!”

Mai mulți utilizatori au urcat “pauza publicitară explozivă” pe pagina de Facebook, în care Pițurcă vorbește nonșalant despre experiența Universitatea Craiova. Fostul antrenor al “Științei” a pus tunurile pe patronul Mihai Rotaru, Mirko Pigliacelli și Devis Mangia:

Postarea publicată pe Facebook de Sergi Lopez

“El voia să-l dea afară de mult și pe italian, pe Mangia, l-a prins că-i trimitea mesaje unui jucător, era b******u”

Pițurcă: Dădea mesaj să fie el căpitan, la galerie. Era Popică acela, un puști, l-am pus să joace în Cupă, îi spuneam (lui Pigliacelli) să-l încurajeze. Și mă întreba că de ce să-l încurajeze.

ADVERTISEMENT

Samuilă: Dădea mesaje să fie el căpitan, da… I-auzi mă! Ce jeg!

Pițurcă: Ce jeg! Un jeg de n-ai văzut. A venit Rotaru și mi-a zis că e răzmeriță în vestiar. De unde știi, mă, tu că e răzmeriță? Știi tu ce-i aia?! O știu eu, o știi tu că vin și îți spun ție câțiva jucători și îți spun asta?! Stai mă la locul tău.

Samuilă: S-au obișnuit prost cu antrenori sclavi, cocoșați.

Pițurcă: Daa, el voia să-l dea afară de mult și pe italian, pe Mangia, l-a prins că-i trimitea mesaje unui jucător, era b******u. Și așa l-a dat afară. Și pe ăsta îl schimbă. O să vezi că îl schimbă (n.r. pe Marinos Ouzounidis).

ADVERTISEMENT

Samuilă: Că nu joacă spectaculos?

Pițurcă: Nuu, că-l bagă pe Vătăjelu fundaș dreapta… Am auzit deja că e nemulțumit.

Samuilă: Îmi povesteau ăștia că se uită el pe InStat, are păreri…

Pițurcă: E un libidinos, un jeg de om! Îmi zice că m-a dat afară. Păi, bă, în p***a mă-tii, dacă mă dădeai afară nu trebuia să-mi dai banii? 450.000 de euro! Ăstora așa trebuie să le faci. Banii!

Samuilă: Întotdeauna v-am admirat pentru asta, că v-ați luptat pentru drepturile dumneavoastră.

“Am venit din prostia mea, că a fost vorba de Craiova”

Pițurcă: Acum am zis că nu mai vreau să stau, să mă cert cu ei. El voia să plec, pentru că el nu mai însemna nimic pe-acolo. Înainte era șeful.

ADVERTISEMENT

Samuilă: Cum v-a adus, cum v-a convins?

Pițurcă: Am venit din prostia mea, că a fost vorba de Craiova. Am avut încredere că voi face echipă foarte bună acolo. Nu credeam că e un om de calitatea asta (Mihai Rotaru). Eram în certuri, nu ducea la nimic bun chestia asta”.

Telekom Sport, reacție după izbucnirea scandalului: “Nu ar fi trebuit acele imagini să apară sub nicio formă”

După ce filmulețul publicat pe Youtube s-a viralizat, Telekom Sport a publicat un comunicat de presă prin care își asumă vina pentru apariția clipului video care a conținut o discuție privată între Victor Pițurcă și Silviu Tudor Samuilă:

“Dintr-o regretabilă eroare, în spaţiul public au apărut nişte imagini dintr-o pauză publicitară a emisiunii mele pe care am avut-o miercuri seară cu Victor Piţurcă.

În primul rând vreau să-i cer scuze lui Victor Piţurcă pentru că evident nu ar fi trebuit acele imagini să apară sub nicio formă. Este o eroare a noastră, pe care ne-o asumăm.

Pe de altă parte, ceea ce discutăm în pauzele publicitare ar trebui să rămână în pauzele publicitare. Dialogurile noastre în privat sunt în privat iar ceea ce apare pe post ar trebui să rămână acolo.

Îmi cer scuze şi dacă cineva din persoanele la care am făcut referire în acele imagini se simt lezate şi vă cer scuze dumneavoastră, publicului nostru, care sper să rămână fidel în continuare!”,  a spus Silviu Tudor Samuilă.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – CFR Cluj: 2,00 este cota pentru “ambele echipe marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT