Sport

Marius Șumudică, mesaj pentru Dan Șucu la revenirea în România: „Asta vreau să îi transmit”. Ce a spus despre FCSB

Marius Șumudică i-a transmis un mesaj lui Dan Șucu la revenirea în România. Antrenorul român consideră că FCSB este principala favorită la titlu.
24.12.2023 | 10:28
Marius Sumudica mesaj pentru Dan Sucu la revenirea in Romania Asta vreau sa ii transmit Ce a spus despre FCSB
Marius Șumudică i-a adresat un mesaj lui Dan Șucu la revenirea în România. Foto: gsp
ADVERTISEMENT

Marius Șumudică a încheiat anul cu o victorie în Turcia. Gaziantep a câștigat categoric, scor 3-0 împotriva lui Karagumruk, iar la finalul meciului „Șumi” a celebrat succesul alături de suporteri. La revenirea în România pentru perioada de pauză, antrenorul român a stat de vorbă cu reporterii la aeroport.

Marius Șumudică, mesaj pentru Dan Șucu la revenirea în România: „Asta vreau să îi transmit”

Marius Șumudică a fost dorit de suporteri pe banca Rapidului după plecarea lui Adrian Mutu din vară, anunțată în exclusivitate de FANATIK. În cele din urmă, Cristiano Bergodi a fost alesul conducerii. „Șumi” a ținut să-l felicite pe Dan Șucu pentru investițiile pe care le face în Giulești.

ADVERTISEMENT

„Îmi doresc ca Rapidul să-și atingă obiectivul, să termine în primele 3 pentru că jumătate de obiectiv l-au ratat și mă refer la Cupa României. Nu mă tem că pierd play-off-ul. Ar fi o tragedie să nu prindă play-off-ul după investițiile pe care le-au făcut.

Vreau să îi transmit sincer felicitări domnului Șucu pentru eforturile financiare pe care le face. Un om care a intrat de puțin timp în fotbal, dar un om care investește și o face destul de masiv.

ADVERTISEMENT

Nu mi se pare normal ce s-a întâmplat cu aceste datorii care vin din urmă și pe care trebuie să le plătească. Probabil că vor mai apărea și altele, dacă după 10-12 ani îți vin nu știu ce datorii. Mi se pare puțin aberant să plătești datoriile pe care le-au făcut alții. 

„Nu se pune problema acum să revin la Rapid”

Pe mină mă bucură că are entuziasm, îl felicit, văd că face transferuri. Vreau să felicit și suporterii, pentru că în momentul de față există o familie la Rapid. Suporterii nu au reacționat în niciun fel, chiar dacă rezultatele au fost negative.

ADVERTISEMENT

Totul e ok și în perspectiva unor rezultate pozitive și îi dau liniștea domnului Bergodi ca să își îndeplinească obiectivele. Sper din suflet, asta e o dorință de-a mea, ca Rapid să își îndeplinească obiectivul și anume să joace în cupele europene, pentru că merită. În sondaje suporterii l-au plasat pe Măldărășanu primul.

Da, eu sunt în Turcia, nu se pune problema în momentul de față (n.r. unei reveniri la Rapid). E foarte greu ca eu să plec din Turcia. Bine, dacă mi-aș dori să plec, aș putea, dar nu vreau să vorbesc despre un alt club, mai ales despre Rapid.

ADVERTISEMENT

Rapid are antrenor, este domnul Bergodi, îl respect. Nu e frumos să vorbesc și să fac analiză la ceea ce s-a întâmplat. Cu eforturile care se fac la Rapid, jucătorii și antrenorul trebuie să ducă această echipă în cupele europene, ca să mulțumească suporterii”, a declarat Marius Șumudică, la aeroport.

Marius Șumudică o vede pe FCSB principala favorită la titlu: „A avut un traseu mai bun”

Marius Șumudică nu este surprins de lipsa de rezultate de la Rapid. Formația antrenată de Cristiano Bergodi are 6 meciuri consecutive fără victorie în campionat. Marius Șumudică recunoaște că ceva nu merge la Rapid. Antrenorul lui Gaziantep o vede pe FCSB ca fiind principala favorită la câștigarea titlului.

„Nu știu dacă sunt surprins de lipsa de rezultate de la Rapid. Mai multe echipe au avut lipsă de rezultate. În afară de FCSB, care a avut un traseu mai bun, în rest toate echipele au avut sincope.

Rapid a făcut doar 3 puncte în ultimele 5 etape, însă sunt pe locurile 3-4 acolo, la bătaie. Toate echipele s-au împiedicat. Ceva s-a întâmplat, dar ei știu cel mai bine. Între sezonul regulat și play-off este o diferență mare, sunt două campionate diferite.

Un punct nu valorează nimic, trei puncte e un punct-jumătate. În momentul în care joci în play-off și victoria înseamnă 3 puncte, în două meciuri ai pierdut tot avansul. FCSB este principala favorită la titlu, clar, dar nu se știe, la fotbal se poate întâmpla orice”, au fost cuvintele lui Marius Șumudică.

Marius Șumudică, mesaj pentru Dan Șucu la revenirea în România: „Asta vreau să îi transmit”

ADVERTISEMENT