Sport

Vladimir Screciu, în lacrimi după accidentarea din FCU Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2: “Era dărâmat că ratează Euro! Simte că e ruptură”

Nicușor Bancu a venit de la vestiare cu o veste șoc despre colegul său, Vladimir Screciu. Bancu a declarat că Screciu este în pericol să rateze EURO.
11.03.2024 | 00:45
Vladimir Screciu in lacrimi dupa accidentarea din FCU Craiova 1948  Universitatea Craiova 12 Era daramat ca rateaza Euro Simte ca e ruptura
Screciu este în pericol de a rata Euro 2024. Sursă foto: Sportpicture.eu
ADVERTISEMENT

Vladimir Screciu este în pericol să rateze EURO după o accidentare în derby-ul Craiovei. Fundașul Universității și al naționalei, Nicușor Bancu, a ieșit de la vestiare cu o declarație șoc, la finalul partidei cu FCU Craiova 1948.

Screciu, suspect de ruptură

Bancu nu s-a putut bucura prea mult de victorie, după ce a recunsocăt că l-a găsit dărâmat pe Screciu în vestiar. Screciu a ieșit în minutul 56 al partidei după o accidentare. Se pare că prezența sa la EURO 2024 este în real pericol.

ADVERTISEMENT

“Îmi pare rău pentru Screciu. Era în vestiar supărat, dărâmat că va rata următoarele meciuri, inclusiv EURO. Spunea că are ruptură, că așa simte. Sper să nu fie nimic grav”, a declarat Nicușor Bancu la finalul partidei.

După vestea delicată despre colegul său de echipă și de națională, Bancu a vorbit și despre partida derby. Fundașul de bandă a fost decisiv pentru golul egalizator, când i-a pasat perfect lui Mitriță la reușita acestuia.

ADVERTISEMENT

“Am ieșit pentru că am simțit o încărcătură la gamba și am zis să nu risc. Astfel, a intrat cineva mai proaspăt pe teren. Nu exersăm în mod special fazele, eu și Mitriță.

Ne căutăm unul pe altul la antrenament și la meciuri, mă bucur că ne iese. Mă bucur că s-a întors la Craiova, cred că este la cel mai bun sezon al lui la Craiova”, a declarat Bancu.

ADVERTISEMENT

Mitriță visează la convocare

De partea cealaltă,  Alexandru Mitriță consideră că golul său a schimbat total meciul. Atacantul oltean a recunoscut presiunea partidei dar și faptul că încă se gândește la o posibilă convocare. din partea selecționerului.

“După ce am marcat primul gol a fost total diferit meciul. A fost o presiune a rezultatului, trebuia să câștigăm. Nu trebuia să le lăsăm atâtea spații în prima repriză. În partea a doua ne-am revenit.

ADVERTISEMENT

Eu și Bancu avem o conexiune incredibilă, atât în teren, dar și în afara lui, suntem ca frații. Normal că mă gândesc la echipa națională. Orice jucător își dorește asta. Încerc să-mi fac treaba cât mai bine. Dacă vine convocarea, voi merge cu inima deschisă”, a declarat Mitriță.

Gemenii golului de la Craiova, Alexandru Mitriță și Nicușor Bancu, au lovit din nou. Derby-ul Olteniei a fost decis de o execuție splendidă a lui Alexandru Mitriță și de o lovitură de cap a lui Ștefan Baiaram, la o fază fixă.

ADVERTISEMENT