Sport

Marius Şumudică, show după victoria cu FC U Craiova: “Am câştigat pentru că mă duce bibilica!”

Marius Şumudică a făcut show la declaraţii după victoria celor de la CFR Cluj în faţa lui FC U Craiova, scor 3-2.
17.07.2021 | 00:15
Marius Sumudica show dupa victoria cu FC U Craiova Am castigat pentru ca ma duce bibilica
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a câştigat cu 3-2 meciul împotriva lui FC U Craiova din prima etapă a Ligii 1. Antrenorul ardelenilor a făcut show la flash interviul de după meci şi nu a ezitat să se laude pentru mişcarea de la golul victoriei.

Marius Şumudică, show după victoria cu FC U Craiova: “Ce emoţii să ai când ai câte 13-14 situaţii”

Marius Şumudică a spus că a venit la Cluj pentru a aduce fotbalul ofensiv şi susţine că nu este genul de antrenor care să se apere. Antrenorul campioanei l-a criticat pe Radu Petrescu pentru faza în care Mario Camora nu a primit penalty şi consideră că CFR Cluj va arăta mult mai bine cu unele reglaje:

ADVERTISEMENT

“Ce emoţii să ai când ai câte 13-14 situaţii. Noi suntem abonaţi la două companii de statistică şi am avut peste 120 de atacuri dintre care 89 periculoase. Echipa adversă a avut 60. Eu am fost atacant, pregătesc echipa să marcheze.

Nu ajungem întâmplător acolo, nu dăm mingi lungi, lungă şi pe a doua cum zicea Hagi. Am luat două goluri din faze fixe. Am avut şi un penalty clar la Camora, ca lumina zilei. Trebuie să facem ceva cu VAR.

ADVERTISEMENT

“Mă uitam şi la FCSB. Eu sunt corect. În minutul 3 au avut penalty”

Mă uitam şi la FCSB. Eu sunt corect. În minutul 3 au avut penalty. Nu se poate să nu vezi lovitura de pedeapsă. Radu Petrescu este un arbitru bun, dar nu ştiu. Nu este normal ceea ce s-a întâmplat. 

Nu sunt adeptul victoriei cu 1-0. Eu am vrut să aduc fanii la stadion. Din moment ce i-au aplaudat pe jucători şi mi-au scandat numele, asta trebuie să facem. Chiar jucăm un fotbal prin care să aducem multă lume la stadion. 

ADVERTISEMENT

“Lumea s-a săturat de lungă şi pe a doua”

Este foarte greu să jucăm ofensiv. Nu sunt tipul care să joc la închidere. La Gaziantep am marcat 28 de meciuri la rând, meci de meci, indiferent de adversar. Lumea s-a săturat de lungă şi pe a doua. 

Nu vreau să facă jucătorii bătături de la degajări. Sunt un meditator care pregăteşte jucătorii de Bacalaureat. Mai avem încă de reglat, dar CFR Cluj va avea un cuvânt greu de spus în campionat şi cupe europene”. 

ADVERTISEMENT

“Domnilor din studio, astea-s ale mele. Am câştigat pentru că mă duce bibilica”

„Încercăm să aducem un vârf de atac. Lumea ar trebui să vorbească şi despre acest lucru că tot o fac negativ. Uite că a intrat Păun în partea stângă şi îl mut pe Petrila în partea dreaptă. Domnilor din studio, astea-s ale mele.

Domnilor comentatori, astea sunt ale mele, am câştigat că mă duce bibilica. Nu mai criticaţi atâta. Mulţumesc, la revedere!”, a spus Marius Şumudică.

Pentru CFR Cluj urmează confruntarea cu Lincoln Red Imps din turul doi preliminar al Ligii Campionilor, marţi de la ora 19:00.

ADVERTISEMENT