ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Martin Tudor a avut probleme cardiace și în 2004! „Nici nu vreau să-mi imaginez ce s-ar fi întâmplat”

Autor: Andrei Șchiopu | 30.03.2020 | 13:15
Martin Tudor a avut probleme cardiace și în 2004! „Nici nu vreau să-mi imaginez ce s-ar fi întâmplat”
Martin Tudor. Sursă foto: mediafax.ro

Martin Tudor a decedat la doar 43 de ani, în urma unui infarct. Fostul portar al Stelei mai suferise un preinfarct în 2019, pe vremea când era antrenor cu portarii la Concordia Chiajna, iar în 2004, când evolua pentru „roș-albaștrii”, a avut o probleme cardiace.

ADVERTISEMENT

Martin Tudor a avut probleme cardiace în 2004

Într-un comunicat al Stelei din 2004, se arată că Martin Tudor a avut probleme cardiace în urma controlului medical, însă la următoarea examinare, medicii au ajuns la concluzia că a fost doar o alarmă falsă.

În acel moment, Martin Tudor a oferit un interviu în care a vorbit despre probema apărută: „Îți dai seama că, atunci când ești fotbalist profesionist, și nu joci la orice echipă, ci la Steaua, îți e teamă ca totul să nu se termine absurd.

Oricum nici nu vreau să-mi imaginez ce s-ar fi întâmplat dacă problemele cardiace s-ar fi confirmat”.

ADVERTISEMENT

„Luni, la vizita medicală, medicii au crezut că inima nu ar fi în regulă. Nu erau însă siguri, așa că mi-au recomandat să mai fac un control la Spitalul Militar, pentru că acolo au aparate mai performante decât cele de la INMS.

Din fericire, s-a demonstrat că sunt perfect sănărot și că pot pleca la Forban”, a declarat Martin Tudor la vremea respectivă.

Se simțea ușurat după veștile primite de la doctori

Martin Tudor s-a simțit eliberat după veștile pe care le-a primit de la doctori și era fericit că poate să își continue cariera de fotbalis nu oriunde, ci la Steaua.

ADVERTISEMENT

„După ce am scăpat de atâta tensiune, simt că o să pornesc pregătirea cu forțe noi. Îmi propun să mă pregătesc cât mai bine și să mă lupt pentru un loc în echipă”, a mai spus Martin Tudor.

De-a lungul carierei sale, Martin Tudor a jucat pentru Steaua, CFR Cluj și „U” Cluj și s-a retras în anul 2008, devenind antrenor cu portarii.

ADVERTISEMENT
  • 43 de ani împlinise Martin Tudor pe 10 iunie
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!