News

Mașină a Poliției, implicată într-un accident rutier în Bistrița. Patru persoane, inclusiv doi polițiști și un copil, au ajuns la spital

Patru persoane, dintre care doi polițiști, o femeie și un copil, au ajuns la spital după un accident rutier în care a fost implicată o autospecială a Poliției
26.02.2023 | 16:00
Masina a Politiei implicata intrun accident rutier in Bistrita Patru persoane inclusiv doi politisti si un copil au ajuns la spital
Niciuna dintre cele patru persoane nu a suferit răni grave. Sursa foto: Timponline.ro
ADVERTISEMENT

Accidentul a avut loc duminică, 26 februarie, în județul Bistrița Năsăud, în apropierea localității Șieu Măgheruș. Potrivit primelor informații se pare că autospeciala poliției, care încerca să întoarcă sau să parcheze, a fost lovită de un alt autoturism care efectua o depășire.

Autospecială a Poliției, implicată într-un accident rutier

Accidentul s-a produs duminică, în jurul orei 13.00, pe DN 17, ce leagă localitățile Șieu Măgheruș și Podirei, patru persoane fiind rănite și transportate la UPU Bistrița cu politraumatisme. În accident a fost implicată și o autospecială de Poliție, condusă de către un agent în vârstă de 21 de ani.

ADVERTISEMENT

„Astăzi, pe Drumul Național 17, între localitățile Șieu- Magheruș și Podirei a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea a patru persoane. Impactul a avut loc între o autospecială care circula pe direcția Bistrița-Beclean, condusă de un tânăr, de 21 de ani, din Bistrița și un alt autoturism care circula pe aceeași direcție și care era condus de un bărbat, de 48 de ani, din Dej”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.

Doi polițiști și alte două persoane din celălalt autoturism au fost transportați la spital, însă niciunul dintre cei patru nu a fost grav rănit. Ambii șoferi au fost testați cu u aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri.

ADVERTISEMENT

„Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătorului autospecialei și a unui pasager din aceasta și a două persoane din celălalt autoturism implicat, toți transportați la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate de către Serviciul Rutier, urmând a fi stabilite cauza și împrejurările exacte în care a avut loc accidentul”, a mai precizat Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița Năsăud.

Cum s-a produs accidentul

ISU Bistrița a precizat că printre cele patru persoane transportate la spital se numără și o femeie și un copil, pasagerii autoturismului care a lovit autospeciala de Poliție. Potrivit sursei citate, copilul care se afla în cea de-a doua mașină are doar zece ani.

ADVERTISEMENT

„În accident au fost implicate cinci victime, trei bărbați, o femeie si un copil in vârstă de aproximativ 10 ani. Doi bărbați, femeia și copilul au fost transportați la UPU SMURD Bistrița, aceștia prezentau politraumatisme. Cea de-a cincea victimă a refuzat transportul la spital”, au transmis reprezentanții ISU Bistrița.

Presa locală din Bistrița scrie, citând martori, că accidentul s-a produs în momentul în care autospeciala Poliției încerca să intre într-un refugiu de parcare pentru a întoarce mașina, iar automobilul care venea din direcția opusă se afla în depășire.

ADVERTISEMENT

Pe rețelele de socializare au apărut câteva înregistrări de la locul accidentului, produs chiar în parcarea de la marginea drumului, și se poate observa un polițist care vorbește la telefon și alte două persoane care se îmbrățișează.

ADVERTISEMENT