Life

Mașină de lux parcată pe locuri destinate persoanelor cu dizabilități. Unde s-a întâmplat asta

03.03.2021 | 23:50
Masina de lux parcata pe locuri destinate persoanelor cu dizabilitati Unde sa intamplat asta
ADVERTISEMENT

O mașină de lux în valoare de aproximativ 180.000 de euro a fost parcată neregulamentar, pe două locuri destinate persoanelor cu dizabilități, cazul stârnind revoltă în rândul cetățenilor din Australia. 

Bolidul de lux a fost fotografiat într-o parcare subterană din Melbourne, potrivit 9news.com.au. Sursa menționată arată că autoturismul a fost garat pe mijlocul a două locuri destinate persoanelor cu handicap, luându-le acestora dreptul în sine.

ADVERTISEMENT

Persoana care a publicat imaginile pe un grup de Facebook din Australia a mărturisit că parcarea neregulamentară a împiedicat o persoană care se afla în scaun cu rotile să urce în mașina cu care ar fi trebuit să plece din acel loc.

Bolid de lux, pe 2 locuri destinate persoanelor cu handicap, în Australia

„Având îndrăzneala de a parca pe 2 locuri pentru dizabilități și blocând o altă mașină care, din câte știu, are pe cineva într-un scaun cu rotile, care acum nu poate urca. Doar pentru a-și salva prețioasa mașină”, este mesajul care însoțește imaginile cu bolidul parcat neregulamentar.

ADVERTISEMENT

„Însăși definiția egoismului și prostiei. Toți acei bani și fără sens”, este unul dintre comentariile care apare pe rețelele de socializare legat de mașina de lux parcată pe locurile rezervate persoanelor cu dizabilități.

Cazul a stârnit foarte multe controverse și chiar au existat persoane care au ripostat. Se pare că cineva i-a lăsat proprietarului un bilet furios în parbriz, în timp ce altcineva a aruncat cu mâncare în mașina fotografiată în parcarea australiană.

ADVERTISEMENT

Managerul garajului subteran a încercat să dea de urma șoferului, însă fără prea mari sorți de izbândă. În cele din urmă reprezentanții acestei parcări au sunat la o instituție pentru a face demersurile necesare pentru ridicarea autoturismului.

În momentul de față nu se știe foarte clar dacă mașina a fost ridicată de autorități sau proprietarul bolidului de lux s-a întors pentru a-și plăti pentru greșeala sa.

ADVERTISEMENT

Vă reamintim că în luna octombrie a anului trecut Anda Adam a fost protagonista unui caz similar într-o parcare dintr-un mall clujean. Cântăreața a parcat tot pe două locuri, unul dintre acestea fiind rezervat persoanelor cu handicap.

„Mă uit siderată la comentarii și realizez cu părere de rău că nimic nu o să se schimbe în țara asta prea curând! Din cauza mentalității și a gândirii românului pe sistemul: Să moară și capră vecinului! Nimic constructiv, nimic pozitiv! Doar frustrare, răutate și jigniri!

Mă opresc 5 min din treaba mea (că am multă, spre deosebire de cei care scriu aici) să dau acest mesaj, ca să explic o situație, asta așa ca să îmi fac eu datoria morală de cetățean, în niciun caz să justific unor oameni de calitate îndoielnică care mă jignesc și îmi atribuie o grămadă de cuvinte urâte, vreo explicație!

Nu sunt nici «blondă», nici prost șofer. Am terminat informatică și R.E.I, pe lângă faptul că sunt cântăreață și am și «fruntea lată»!”, s-a apărat blondina după ce au apărut în spațiul public imagini cu mașina sa.

ADVERTISEMENT