Fotbal intern

Măsurile luate de Mario Camora în lupta cu coronavirusul: „Am văzut câteva seriale, ne uităm la comedii pe Netflix sau la TV”

16.03.2020 | 15:51
Masurile luate de Mario Camora in lupta cu coronavirusul Am vazut cateva seriale ne uitam la comedii pe Netflix sau la TV
ADVERTISEMENT

Mario Camora, căpitanul CFR-ului, a povestit ce face pe toată durata epidemiei de coronavirus. Portughezul a mărturisit că îi este dor de antrenamentele lui Dan Petrescu, conform prosport.ro.

Lui Mario Camora îi e dor de antrenamente

Mario Camora a vorbit despre perioada pe care și-o petrece alături de familie, odată cu epidemia de coronavirus: „E greu. Stăm în casă pentru că te uiți la televizor și vezi câte cazuri sunt și sunt convins că vor crește. Vorbim de ceva foarte grav.

ADVERTISEMENT

Vedem că numărul de îmbolnăviri crește și asta te îngrijorează. Și în Portugalia este la fel. Ieri erau peste 100 de cazuri, dar s-au și făcut bine câteva persoane”.

„Pe de o parte nu e așa de greu. După ce în trecut stăteai acasă doar 2-3 zile pe săptămână, acum mai petrecem și noi timp cu familia.

ADVERTISEMENT

Încercăm să ne jucăm cu copilul. Jucăm fotbal, ca să nu ne plictisim. Eu am curte și am noroc că mai ies în curte”, a mai spus căpitanul CFR-ului.

„Mi-e dor de antrenamente!”

Mario Camora a recunoscut că îi este dor de antrenamentele lui Dan Petrescu, chiar dacă tehnicianul campioanei României este recunoscut pentru metodele dure de pregătire pe care le aplică:

ADVERTISEMENT

„Sincer, mi-e dor. Când ești acolo, ești sătul, dar acum îți dai seama cum va fi când te lași de fotbal. Mulți doreau să plece acasă, dar e cel mai bine să rămâi, cred eu. Dacă pleci acum este un risc foarte mare.

În China vedem că scade numărul de cazuri pentru că ei sunt obișnuiți cu regulile. Cred că asta a contat. Faptul că se respectă reguli.

ADVERTISEMENT

Ni s-a spus că nu ieșim din Cluj, să evităm restaurantele, mall-urile, sălile de cinema… Părerea mea este că toate ar trebui închise și că trebuie să respectăm aceste reguli, pentru că este spre binele nostru”.

„Ne trezim, bem o cafea cu soția, ne uităm la știri să vedem care e situația și apoi facem antrenament. Mă joc fotbal cu copilul, ne uităm la filme, facem de mâncare.

Am văzut câteva seriale, ne uităm la comedii, pe Netflix sau la tv. După masa facem teme cu copilul. Mă tot întreabă de ce nu putem ieși, dar acum a înțeles și el. Cam asta facem.

„Am o mini-sală acasă și astă mă ajută. Alerg pe bandă, facem exerciții abdominale. Încercăm să avem un program de antrenament, cât se poate.

Este mai greu pentru străini, care stau în apartamente. Eu mai ies în fața casei pe stradă și mai fac sprinturi”, a povestit Mario Camora.

  • 1.400.000 de euro este cota de piață a lui Mario Camora, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT