Sport

Mats Wilander, discurs surpriză după victoria Simonei Halep: „Cred că în ultimii ani e mai bună pe iarbă decât pe zgură”

Simona Halep a fost lăudată de Mats Wilander după victoria categorică împotriva Paulei Badosa, fiind de părere că „Simo” e mai bună în ultimii ani pe iarbă decât pe zgură.
04.07.2022 | 20:40
Mats Wilander discurs surpriza dupa victoria Simonei Halep Cred ca in ultimii ani e mai buna pe iarba decat pe zgura
Mats Wilander, discurs surpriză după victoria Simonei Halep în „optimile” de la Wimbledon. Sursă foto: eurosport.ro
ADVERTISEMENT

Suedezul consideră că Paula Badosa nu a putut să îi facă nimic Simonei în meciul direct, datorită calităților excelente și formei bune arătate de jucătoarea noastră.

Mats Wilander, discurs surpriză după victoria Simonei Halep în „optimile” de la Wimbledon

Mats Wilander a analizat partida excelentă făcută de Simona Halep în optimile de finală de la Wimbledon împotriva Paulei Badosa, scor 6-1, 6-2, fiind de părere că jucătoarea din România se descurcă mai bine în ultimii ani pe iarbă decât pe zgură.

ADVERTISEMENT

„Nu a putut să o rănească pe Simona Halep. Nu a avut arme. Cred că Halep este mai bună în aceşti ultimi ani pe iarbă decât pe zgură.

În meciul cu Badosa, Simona a fost mult mai puternică. S-a mişcat foarte bine, a returnat excelent, pur şi simplu nu a putut să îi facă nimic. A fost foarte inconfortabil pentru Paola Badosa”, a spus Mats Wilander la finalul meciului, plăcut impresionat de evoluția Simonei.

ADVERTISEMENT

„Anisimova lovește foarte puternic!”

Alex Corretja a vorbit despre Amanda Anisimova, viitoarea adversară a Simonei Halep, avertizând-o pe româncă de felul în care lovește jucătoarea din SUA

„Anisimova loveşte foarte puternic, dictează punctele. Pune presiune mare pe retur. Când serveşti şi simţi că eşti în apărare, este foarte greu să joci”, a spus Alex Corretja.

ADVERTISEMENT

Amanda Anisimova a trecut Harmony Tan, jucătoare clasată pe locul 58 WTA, în timp ce Paula Badosa este clasă pe locul 4 în ierarhia WTA, fiind și una dintre favoritele la câștigarea turneului de la Wimbledon.

Mai mult decât atât, cele două sportive s-au întâlnit până acum o singură dată pe iarbă, chiar în 2022, iar Simona s-a impus categoric la Bad Homburg, scor 6-2, 6-1.

ADVERTISEMENT

Un alt avantaj moral pe care Simona Halep îl are împotriva Amandei Anisimova este poziția din clasamentul WTA, jucătoarea noastră aflându-se pe locul 18 WTA, în timp ce jucătoarea din SUA este clasată pe locul 25 WTA.

  • 30 de ani a împlinit Simona Halep pe 27 septembrie
ADVERTISEMENT