Sport

Mauricio Pochettino nu are emoții în privința viitorului său și al lui Kylian Mbappe: „Simt că se va întâmpla!”

Mauricio Pochettino a vorbit despre viitorul său și al lui Kylian Mbappe la PSG, recunoscând că nu are emoții cu privire la o posibilă despărțire de campioana Franței.
28.04.2022 | 20:37
Mauricio Pochettino nu are emotii in privinta viitorului sau si al lui Kylian Mbappe Simt ca se va intampla
Mauricio Pochettino, fără emoții în privința viitorului său și al lui Mbappe la PSG. Sursă foto: goal.com
ADVERTISEMENT

Tehnicianul argentinian a fost criticat în mai multe rânduri de fanii lui PSG pentru eliminarea din Champions League, principalul obiectiv al parizienilor, însă și-a salvat parțial sezonul câștigând titlul în Franța.

Mauricio Pochettino, fără emoții în privința viitorului său și al lui Mbappe la PSG

Mauricio Pochettino a vorbit despre viitorul său și al lui Kylian Mbappe la PSG, mărturisind că simte că atât el, cât și jucătorul său vor rămâne și din sezonul viitor pe „Parc des Princes”.

ADVERTISEMENT

„100% în ambele cazuri. Asta pot să spun astăzi, asta simt. Totodată, în fotbal, trebuie să te aștepți la toate”, a spus „Poch” într-un interviu acordat pentru L’Equipe.

Și Leonardo, directorul sportiv al lui PSG, a vorbit recent despre situația lui Kylian Mbappe de la club: „Am fost mereu în contact direct și cred că Mbappe a spus adevărul, că se gândește la viitorul său”.

ADVERTISEMENT

„Cred că este o posibilitate ca el să rămână aici, dar de asemenea ar putea decide să și plece. La Madrid, ei de 3 ani sunt siguri că îl iau pe Kylian Mbappe. Poate sunt prea siguri de asta, nu?”, a mai spus Leonardo.

Mauricio Pochettino, sub așteptările fanilor lui PSG

Încă de la venirea sa la PSG, fanii echipei și-au pus mari speranțe în abilitățile lui Mauricio Pochettino de a gestiona clubul, ținând cont și de realizările avute în Anglia, la Tottenham, club pe care l-a dus până în finala Champions League.

ADVERTISEMENT

În plus, Pochettino a beneficiat de o serie de transferuri amețitoare în vară, la PSG ajungând fotbaliști extraordinari, în frunte cu Lionel Messi, ceea ce a reprezentat șocul perioadei de mercato din vara trecută.

Așadar, cu noile transferuri precum Messi, Donnarumma, Wijnaldum, Hakimi sau Mendes, fanii lui PSG se așteptau la performanțe în absolut toate competițiile, ținând cont și de banca de rezerve extrem de generosă a lui PSG.

ADVERTISEMENT

Totuși, lucrurile nu au stat cum și-au dorit suporterii, iar parizienii au fost eliminați din Champions League de către Real Madrid, duel în care Karim Benzema a strălucit în retur.

Mai mult de atât, PSG nu a câștigat nici Cupa Franței, acolo unde a fost eliminată de către Nice, iar singura consolare este campionatul, pe care l-au câștigat deja matematic.

ADVERTISEMENT