Sport

MAX Profețiile lui Mitică, luni, 22 ianuarie, ora 13:30! Horia Ivanovici și Dumitru Dragomir, show la prima ediție din 2024

MAX Profețiile lui Mitică, luni, 22 ianuarie, ora 13:30. Horia Ivanovici va sta față în față cu inegalabilul Dumitru Dragomir. Prima ediție din 2024 promite spectacol.
21.01.2024 | 15:00
MAX Profetiile lui Mitica luni 22 ianuarie ora 1330 Horia Ivanovici si Dumitru Dragomir show la prima editie din 2024
MAX Profețiile lui Mitică revin în forță luni, 22 ianuarie, ora 13:30. Spectacol cu Horia Ivanovici și Dumitru Dragomir la prima ediție din 2024. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici și Dumitru Dragomir au pus la cale un adevărat spectacol la prima ediție de „MAX Profețiile lui Mitică” din 2024. Emisiunea marca FANATIK poate fi urmărită în direct și în exclusivitate, luni, 22 ianuarie, ora 13:30, doar pe FANATIK.RO. Umor și „omor” după derby-urile rundei a 22-a din SuperLiga.

MAX Profețiile lui Mitică, luni, 22 ianuarie, ora 13:30! Horia Ivanovici și Dumitru Dragomir, show la prima ediție din 2024

Horică și Mitică fac din nou echipă pentru podcastul care a rupt toate audiențele în 2023. Și care promite și mai multe momente de neuitat în 2024. Horia Ivanovici a încheiat în forță anul 2023 cu o ediție maraton de FANATIK SUPERLIGA, „MAX Profețiile lui Mitică”, dar și cu un interviu exclusiv cu Robert Negoiță, primarul Sectorului 3 al Capitalei. Spectacolul marca FANATIK revine cu forțe proaspete.

ADVERTISEMENT

Luni, 22 ianuarie, de la ora 13:30, Horia Ivanovici va fi față în față cu Dumitru Dragomir, nimeni altul decât unicul ”Oracol” din fotbalul românesc. Emisiunea va putea fi urmărită LIVE și EXCLUSIV pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO.

Meciurile din SuperLiga au revenit și, inevitabil, s-au întors cele mai concrete analize ale lui Horia Ivanovici și invitaților săi. ”Oracolul din Bălcești” vine cu o serie de noi profeții pentru restul sezonului: cine va prinde play-off-ul, cine se va salva de la retrogradare, dar și numele celor mai în formă jucători.

ADVERTISEMENT

Horică și Mitică dau tonul unui show de zile mari. Vor fi analizate în detaliu derby-urile rundei cu numărul 22 din SuperLiga, prima etapă din 2024. Rapid a câștigat dramatic cu FC U Craiova, scor 4-3, în timp ce Poli Iași a fost demolată de Sepsi, scor 0-6. „Oracolul” va da verdictul după o nouă înfrângere a lui Dinamo, scor 0-1 pe terenul Petrolului.

Luni, 22 ianuarie, ora 13:30, Horia Ivanovici și Dumitru Dragomir vor schimba pase la firul ierbii după derby-ul Universitatea Craiova – Farul și înainte de FCSB – UTA Arad. Dezvăluiri savuroase și discuții incendiare într-o ediție de gală a emisiunii ”MAX Profețiile lui Mitică”.

ADVERTISEMENT

MAX Profețiile lui Mitică revin în forță, luni, 22 ianuarie, ora 13:30

Emisiunea „MAX Profețiile lui Mitică” poate fi urmărită doar pe site-ul FANATIK.RO, în fiecare luni, de la ora 13:30, după FANATIK SUPERLIGA. În fiecare miercuri, emisiunea va rula, ÎN PREMIERĂ, pe canalul de Youtube FANATIK.RO, precum și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și FANATIK.

”MAX Profețiile lui Mitică” nu pot fi altfel decât savuroase și… tăioase. Horia Ivanovici și Mitică Dragomir pun la cale de fiecare dată o ediție incendiară, spectacol total, tandem cu greutate, și la propriu, și la figurat, predicții cu greutate, umor și… ”omor”, dezvăluiri și exclusivități, show marca Ivanovici, luni, 22 ianuarie, de la 13:30, în exclusivitate la FANATIK!

ADVERTISEMENT

Spectacolul marca FANATIK începe mai devreme de la ora 10:30 cu FANATIK SUPERLIGA, înainte de ”MAX Profețiile lui Mitică”, cu mulți invitați de top. Super exclusivitățile și dezvăluirile incendiare vor fi ingredientele principale ale emisiunii. Invitații speciali ai lui Horia Ivanovici, alături de analiștii FANATIK SUPERLIGA, vor analiza în detaliu etapa a 22-a din campionatul intern.

Pașii pe care trebuie să-i urmați ca să vedeți MAX Profețiile lui Mitică oricând vreți voi!

Emisiunea tip podcast ”MAX Profețiile lui Mitică” poate fi urmărită în fiecare luni, de la ora 13:30, LIVE și EXCLUSIV pe site-ul FANATIK.RO. Cele mai tari momente din emisiune vor putea fi revăzute pe canalul de Youtube FANATIK, dar și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici și pe contul FANATIK de pe Tik-Tok.

Pentru a urmări emisiunea de pe telefon, televizor sau tabletă, e foarte simplu: tot ce trebuie să faceți e să deschideți site-ul www.fanatik.ro. Trebuie mai apoi să dați click pe fereastra emisiunii, în partea de sus a site-ului. Aici totul se va vedea la calitate ireproșabilă și veți putea vizualiza emisiunea fără probleme.

Trebuie să țineți minte că emisiunea e LIVE și EXCLUSIV pe www.fanatik.ro, însă va rula și în premieră pe canalul de Youtube FANATIK (nu uitați să dați LIKE și SUBSCRIBE) pentru a primi notificări. Tot în premieră veți găsi emisiunea pe pagina de Facebook Horia Ivanovici (dați LIKE și URMĂREȘTE pentru a fi notificat când primește premiera), și pe pagina de Facebook FANATIK.

În fiecare luni, de la ora 13:30, Horia Ivanovici și Mitică Dragomir vă dau întâlnire, imediat după FANATIK SUPERLIGA. ”MAX Profețiile lui Mitică” este un podcast cu real succes la public în care Horia Ivanovici îl provoacă, față în față, 1 la 1, pe Dumitru Dragomir, pe tema subiectelor momentului. ”MAX Profețiile lui Mitică” are MaxBet ca sponsor principal, unul dintre coloșii din industria jocurilor de noroc din România.

Max PROFETIILE LUI MITICA - 22 ianuarie 2024

ADVERTISEMENT