Sport

MAX Profețiile lui Mitică, miercuri, 27 martie, ora 13:30! Horia Ivanovici și Mitică Dragomir, ediție specială după România – Columbia

MAX Profețiile lui Mitică, miercuri, 27 martie, ora 13:30. Horia Ivanovici va sta față în față cu inegalabilul Dumitru Dragomir, unicul ”Oracol” din fotbalul românesc.
26.03.2024 | 16:35
MAX Profetiile lui Mitica miercuri 27 martie ora 1330 Horia Ivanovici si Mitica Dragomir editie speciala dupa Romania  Columbia
MAX Profețiile lui Mitică, miercuri, 27 martie, ora 13:30. Horia Ivanovici va sta față în față cu inegalabilul Dumitru Dragomir, unicul ”Oracol” din fotbalul românesc. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir și Horia Ivanovici garantează un adevărat spectacol marca FANATIK, miercuri, 27 martie, ora 13:30 cu analiza meciului amical România – Columbia. În platoul emisiunii ”MAX Profețiile lui Mitică” va fi prezent nimeni altul decât Dumitru Dragomir, unicul ”Oracol” din fotbalul românesc. Emisiunea este LIVE și EXCLUSIV doar pe FANATIK.RO.

MAX Profețiile lui Mitică, miercuri, 27 martie, ora 13:30! Horia Ivanovici, unu la unu cu Dumitru Dragomir

Emisiunea ”MAX Profețiile lui Mitică” revine în forță cu o ediție specială, miercuri, 27 martie, ora 13:30, după amicalul de la Madrid al naționalei României cu reprezentativa Columbiei.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici și Dumitru Dragomir vor schimba pase la firul ierbii după cele două jocuri de pregătire ale ”tricolorilor”. ”Oracolul” va da verdictul despre prestațiile formației lui Edi Iordănescu și va analiza fiecare jucător în parte. Horică și Mitică spun totul despre cine merită să fie în lotul pentru Euro 2024!

De asemenea, se va discuta în amănunt despre alegerile făcute de selecționer pentru primul ”11” împotriva Columbiei, despre absența lui Alexandru Mitriță dintre convocați și despre cine mai poate prinde turneul final pe ultima sută de metri.

ADVERTISEMENT

”Oracolul din Bălcești” vine cu o serie de noi profeții după cele două jocuri ale naționalei României și îi va da câteva sfaturi ”părintești” lui Edi Iordănescu. Dezvăluiri savuroase și discuții incendiare într-o ediție de gală a emisiunii ”MAX Profețiile lui Mitică”.

Emisiunea poate fi urmărită, ÎN EXCLUSIVITATE, pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 13:30, după FANATIK SUPERLIGA. Emisiunea va rula joi, de la 10:30, ÎN PREMIERĂ, pe canalul de Youtube FANATIK.RO, precum și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și FANATIK.

ADVERTISEMENT

MAX Profețiile lui Mitică revin în forță, miercuri, 27 martie, ora 13:30

”MAX Profețiile lui Mitică” nu pot fi altfel decât savuroase și… tăioase. Horia Ivanovici și Mitică Dragomir pun la cale de fiecare dată o ediție incendiară, spectacol total, tandem cu greutate, și la propriu, și la figurat, predicții cu greutate, umor și… ”omor”, dezvăluiri și exclusivități, show marca Ivanovici, miercuri, 27 martie, de la 13:30, în exclusivitate la FANATIK!

Spectacolul marca FANATIK începe mai devreme de la ora 10:30 cu FANATIK SUPERLIGA, înainte de ”MAX Profețiile lui Mitică”, cu mulți invitați de top. Super exclusivitățile și dezvăluirile incendiare vor fi ingredientele principale ale emisiunii. Invitații speciali ai lui Horia Ivanovici, alături de analiștii FANATIK SUPERLIGA, vor analiza în detaliu cele două meciuri amicale ale naționalei României.

ADVERTISEMENT

Pașii pe care trebuie să-i urmați ca să vedeți MAX Profețiile lui Mitică oricând vreți voi!

Emisiunea tip podcast ”MAX Profețiile lui Mitică” poate fi urmărită LIVE și EXCLUSIV pe site-ul FANATIK.RO. Momentele savuroase din emisiune vor putea fi revăzute pe canalul de Youtube FANATIK, dar și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici și pe contul FANATIK de pe Tik-Tok.

Pentru a urmări emisiunea de pe telefon, televizor sau tabletă, e foarte simplu: tot ce trebuie să faceți e să deschideți site-ul www.fanatik.ro. Trebuie mai apoi să dați click pe fereastra emisiunii, în partea de sus a site-ului. Aici totul se va vedea la calitate ireproșabilă și veți putea vizualiza emisiunea fără probleme.

Trebuie să țineți minte că emisiunea e LIVE și EXCLUSIV pe www.fanatik.ro, însă va rula și în premieră pe canalul de Youtube FANATIK (nu uitați să dați LIKE și SUBSCRIBE) pentru a primi notificări. Tot în premieră veți găsi emisiunea pe pagina de Facebook Horia Ivanovici (dați LIKE și URMĂREȘTE pentru a fi notificat când primește premiera), și pe pagina de Facebook FANATIK.

Horia Ivanovici și Mitică Dragomir vă dau întâlnire, imediat după FANATIK SUPERLIGA”MAX Profețiile lui Mitică” este un podcast cu real succes la public în care Horia Ivanovici îl provoacă, față în față, 1 la 1, pe Dumitru Dragomir, pe tema subiectelor momentului. ”MAX Profețiile lui Mitică” are MaxBet ca sponsor principal, unul dintre coloșii din industria jocurilor de noroc din România.

Max PROFETIILE LUI MITICA - 27 martie 2024

ADVERTISEMENT