Pariuri sportive

Max Profețiile lui Mitică pentru cele două meciuri de luni din play-out

Prima etapă din play-out-ul SuperLigii se încheite luni, iar „Oracolul” Dumitru Dragomir le-a oferit pariorilor Max Profețiilor sale.
18.03.2024 | 14:12
Max Profetiile lui Mitica pentru cele doua meciuri de luni din playout
Max Profețiile lui Mitică pentru cele două meciuri de luni din play-out. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Prima etapă din play-off-ul SuperLigii s-a încheiar duminică seara, cu victoria 2-1 obținută de FCSB în fața lui Sepsi, însă în play-out mai sunt de disputat două partide, programate pentru luni. Iar Dumitru Dragomir, așa cum ne-a obișnuit, ne-a oferit Max Profețiile sale cu care pariorii pt da lovitura.

Max Profețiile lui Mitică Dragomir la meciurile UTA Arad – FC Voluntrai și Petrolul – FCU Craiova

Dacă în prima etapă din play-off am avut parte de mari surprize, victoriile Farului pe terenul Rapidului și a Universității Craiova la CFR Cluj, în play-out lucrurile nu au ieșit din sfera normalului. În primele trei jocuri de până acum, gazdele s-au impus pe linie, singurul lucru care a uimit puțin fiind scorul categoric cu care Dinamo a pierdut pe terenul lui Hermannstadt.

ADVERTISEMENT

Luni, prima rundă din play-out se încheie cu partidele UTA Arad – FC Voluntari și Petrolul – FCU Craiova. La prima vedere, gazdele sunt favorite, dar nu e exclus să asistăm, totuși, și la răsturnări ale calculelor hârtiei.

„Nea Mitică, fii antenă cum se spune… Fii atent! Avem astăzi ultimele două meciuri din play-out și trebuie să le dăm oamenilor mici direcții cum să parieze la prietenii noștri de la Maxbet.

ADVERTISEMENT

La 17:30, spunem și ora, că lumea se uită, avem UTA Arad – FC Voluntari. Ce pariem?”, și-a început Horia Ivanovici seria provocărilor la MAX PROFEȚIILOE LUI MITICĂ, emisiune transmisă LIVE în fiecare luni, de la ora 13:30, numai pe site-ul FANATIK.RO.

„1X. Cu toate că ăia au antrenor trăznet, UTA… Dar mergem pe 1X, nu pe 1 solist”, și-a început „Oracolul” recitalul, alegând parcă siguranța unei cote de 1,27.

ADVERTISEMENT

„Apoi, ultimul meci, unul foarte interesant. Petrolul cu FCU Craiova a lui Mititelu. La Ploiești… Ce punem la Maxbet?”,  a continuat moderatorul MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, emisiune a cărei premieră e disponibilă în fiecare miercuri, de la 10:30, pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

„X2”, la o cotă de 1,57, răspunde Dragomir, anticipând parcă prima surpriză din play-out. „X2? Te tot iei de Mititelu, dat tot timpul îi umfli echipa…”, s-a arărat nedumerit Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

„Mititelu are o echipă foarte bună, mă tot gândesc cum Dumnezeu a ajuns în halul în care e. O echipă bună… Bine, la fotbalul nostru slab care se joacă”, și-a argumentat Dumitru Dragomir alegerile de la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

Max Profețiile lui Mitică Dragomir

ADVERTISEMENT