Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adrian Porumboiu, discurs virulent după FCSB – Sepsi 2-1! Pe cine a luat la țintă: ”A avut mâna scurtă”

Adrian Porumboiu a fost dezamăgit de nivelul meciului FCSB - Sepsi 2-1 și a mărturisit la FANATIK SUPERLIGA că i-a fost foarte greu să găsească 5 fotbaliști în teren.
18.03.2024 | 10:32
Adrian Porumboiu discurs virulent dupa FCSB  Sepsi 21 Pe cine a luat la tinta A avut mana scurta
Adrian Porumboiu a fost dezamăgit de nivelul meciului FCSB - Sepsi 2-1 și a mărturisit la FANATIK SUPERLIGA că i-a fost foarte greu să găsească 5 fotbaliști în teren. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

”Roș-albaștrii” s-au impus la limită în partida de pe Arena Națională și au acum un avans de 7 puncte în clasament față de principalele urmăritoare Universitatea Craiova și Rapid și 8 puncte față de CFR Cluj.

Adrian Porumboiu, reacție vehementă după FCSB – Sepsi 2-1

La finalul întâlnirii FCSB – Sepsi 2-1, care a închis prima etapă a play-off-ului din SuperLiga, fostul mare arbitrul Adrian Porumboiu a intrat în direct la emisiunea FANATIK SUPERLIGA de la Prima Sport i-a făcut praf pe jucătorii celor două echipe.

ADVERTISEMENT

”Cu permisiunea dumneavoastră o să spun ceva despre joc. Sunteți oameni de fotbal. Din 30 de jucători, dacă puteți numi 5 fotbaliști care au jucat astăzi, eu îmi scot pălăria în fața lor. Eu n-am văzut atâtea pase greșite, de la unii la alții.

Ce să faci? Ăsta nu e meci! Nu are niciun fel de farmec. Fotbalul e făcut să fie spectacol. Două pase, pas’ la adversar. Și unii, și alții. Sunt 5 fotbaliști cu îngăduință, restul sunt jucători de fotbal. Nivelul e sub orice critică. De arbitraj n-am ce să zic.

ADVERTISEMENT

Băluță a marcat un gol imparabil pentru că portarul a avut mâna scurtă! Dacă joacă cum a jucat azi, nu o văd bine pe FCSB. Nu e suficient Florinel Coman pentru a obține titlul”, a declarat Porumboiu, la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Becali, glume pe seama contracandidatelor la titlu

În minutul 40, când tabela de marcaj arăta scorul de 1-1, Alexandru Băluță a marcat un eurogol în poarta covăsnenilor. Fotbalistul despre care Gigi Becali a spus că e mai important decât Olaru și Coman a șutat din afara careului, cu piciorul stâng.

ADVERTISEMENT

Balonul s-a dus aproape de vinclul porții apărate de Dinu Moldovan, care a atins-o, dar nu a avut forța de a o respinge peste poartă. Pentru Băluță, reușita din partida cu Sepsi OSK a fost a patra din acest sezon al SuperLigii.

După ce FCSB a obținut toate cele trei puncte în duelul cu Sepsi OSK, Gigi Becali a analizat lupta la titlu și s-a distrat pe seama contracandidatelor. El consideră că principala rivală a ”roș-albaștrilor” rămâne CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Joyskim Dawa a făcut o primă repriză slabă în meciul cu Sepsi, motiv pentru care stoperul camerunez a fost schimbat la pauză. Patronul a dezvăluit că l-a înlocuit pentru că este slăbit din cauza Ramadanului și de aceea face greșeli.

ADVERTISEMENT