Pariuri sportive

Max Profețiile lui Mitică pentru etapa din weekend. Pronostic surpriză la CFR Cluj – Rapid

În direct la MAX Profețiile lui Mitică, Dumitru Dragomir a oferit pronosticurile sale pentru etapa 25 din Liga 1, care se dispută în weekend-ul 9-12 februarie.
08.02.2024 | 16:05
Max Profetiile lui Mitica pentru etapa din weekend Pronostic surpriza la CFR Cluj  Rapid
Profețiile lui Mitică Dragomir pentru etapa 25 din Liga 1. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sezonul regular din Liga 1 se apropie cu pași repezi de final, în weekend-ul 9-12 februarie fiind programate partidele din etapa cu numărul 25. Și, așa cum ne-a obișnuit, „Profetul” Dumitru Dragomir ne-a oferit pronosticurile sale pentru cele mai importante partide.

Max Profețiile lui Mitică pentru etapa 25 din Liga 1. Ce pronostic surpriză dă la derby-ul CFR Cluj – Rapid

Etapa 25 din sezonul regular al Ligii 1 ne oferă câteva partide extrem de interesante. Dumitru Dragomir a selectat 4 dintre ele pentru a ne oferi pronosticurile sale în cadrul MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, emisiune ce se difuzează în fiecare luni, de la 13:30, LIVE numai pe site-ul FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

„Hai să vedem ce pariem la Maxbet etapa viitoare… Craiova lui Rotaru cu «dinozaurii» de la U Cluj”, l-a provocat moderatorul Horia Ivanovici. „1X” a fost pronosticul lui Dumitru Dragomir, la o cotă de 1,23 la Maxbet. „Îi bate Craiova de le sună apa-n cap. 3 le dă, să ții minte”, i-a replicat moderatorul, care a trecut apoi la următorul meci.

Sâmbătă seara, la Cluj, avem un alt derby care poate fi decisiv în lupta la titlu. Cu două victorii la rând sub bagheta noului antrenor Adrian Mutu, CFR Cluj dă piept cu Rapid, fosta formație a „Briliantului”, care în 2024 are 3 victorii din 3 posibile.

ADVERTISEMENT

„Marele meci la Cluj, CFR cu Rapid. Meci tare… Ți-am dat-o grea pe asta”, a fost următoarea provocare pentru „Oracolul” de la Bălcești, care a surprins din nou. „12” a fost alegerea sa, la o cotă de 1,34. „Eram sigur că pe asta o zici. Fără X?”, a vrut să fie sigur Horia Ivanovici, iar Dragomir a confirmat încă o dată.

FCSB și Farul, soliștii lui Dumitru Dragomir pentru etapa 25

FCSB și Farul, formații care au încheiat în meci direct etapa 24 din Liga 1, întâlnesc adversari cu „nume” în weekend, însă Dumitru Dragomir e ferm convins că nu vor avea nici cea mai mică problemă pentru a se impune.

ADVERTISEMENT

FCSB, care are un avans de 9 puncte în fruntea clasamentului, va juca pe teren propriu cu Sepsi, o altă formație cu pretenții de play-off, însă Dumitru Dragomir merge cu ochii închiși pe mâna „roș-albaștrilor”. „1 solist, clar!”, susține el, fiind atras și de cota 1,71 oferită de Maxbet pentru un succes al gazdelor.

La fel de categoric este și în privința ultimului meci pe care l-a ales pentru pronosticuri. Este vorba despre Farul – Dinamo, care va închide etapa luni seara. Constănțenii sunt pe val în 2024, cu 7 puncte acumulate din 9 posibile, în timp ce „alb-roșiii” au înfrângeri pe linie în acest an.

ADVERTISEMENT

„Îmi pare rău de Dinamo, dar nu joacă nimic. 1 solist. Cred că le dă și vreo două-trei goluri”, a presărat Dumitru Dragomir sare pe rana „câinilor”, cota oferită pentru victoria Farului fiind de 1,54. „Deci asta e, mergem și pe goluri multe”, l-a completat Horia Ivanovici, moderatorul MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, emisiune ce poate fi urmărită în premieră în fiecare miercuri, de la 10:30, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici și pe canalul de YouTube Fanatik.

MAX Profetiile lui Mitica pentru etapa a 25-a

ADVERTISEMENT