Sport

Meci suspendat după ce jucătorul a fost lovit în cap cu o sticlă! Scandal în Argentina! Video

Scandal și tensiune la un meci de fotbal din Cupa Argentinei! Jocul a fost suspendat după ce unul dintre jucători a fost doborât de o sticlă.
22.02.2024 | 09:55
Meci suspendat dupa ce jucatorul a fost lovit in cap cu o sticla Scandal in Argentina Video
Un meci din Cupa Argentinei a fost suspendat după ce un jucător a fost lovit cu o sticlă în cap. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Meciul Tigre – Chacarita Juniors a fost suspendat de arbitru după ce o sticlă aruncată din tribună l-a lovit direct în cap pe unul dintre jucători. Duelul a avut loc în „optimile” Cupei Argentinei. Jucătorul lovit a fost Fernando Brandán de la Chacarita Juniors.

Meci suspendat după ce jucătorul a fost lovit în cap cu o sticlă! Scandal în Argentina!

Imagini reprobabile la meciul Tigre – Chacarita Juniors din „optimile” Cupei Argentinei. Confruntarea ce se anunța a fi una spectaculoasă a fost umbrită de un incident. Arbitrul a suspendat imediat meciul după ce Fernando Brandan, de la Chacarita Juniors a fost lovit cu o sticlă în cap care a venit din tribune.

ADVERTISEMENT

Spiritele s-au încins pe stadionul Julio Humberto Grondona din Tigre în momentul în care Agustin Cardozo, mijlocașul gazdelor, a primit cartonașul roșu. S-a produs o adevărată încăierare, jucătorii celor două formații protestând în fața arbitrului.

În primă fază, Fernando Brandan a fost lovit cu un alt obiect venit din tribune. În momentul în care s-a întors să vadă despre ce este vorba, jucătorul oaspeților a fost lovit cu o sticlă. Fernando Brandan a căzut la pământ și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

Ce diagnostic a primit jucătorul lovit în cap cu o sticlă

Chiar și președintele clubului oaspete a mers pe gazon pentru a verifica starea de sănătate a lui Fernando Brandan. Jucătorul nu ar mai fi putut continua meciul, care în cele din urmă a fost suspendat de arbitru după o pauză de 15 minute.

Tigre a ieșit în față cu un comunicat de presă prin care a condamnat gestul suporterilor. De asemenea, argentinienii au anunțat măsurile pe care le vor lua împotriva suporterului care a aruncat sticla care l-a lovit pe fotbalistul advers.

ADVERTISEMENT

Staff-ul medical al lui Chacarita Juniors a venit cu detalii despre starea de sănătate a lui Fernando Brandan. „La examenul fizic are o injecție conjunctivală, cu edem în zonă, durere, dificultăți de mobilitate a globului ocular și unele fotopsii (n.r. senzația vederii unor raze de lumină).

Trebuie să vedem cum va decurge asta. El nu poate vedea în acea regiune a ochiului, acea parte este fără vedere cel puțin până acum. Are o vedere îngreunată”, a explicat staff-ul medical pentru TyC Sports.

ADVERTISEMENT

Totodată, arbitrul meciului a precizat că Tribunalul Disciplinar va decide dacă meciul dintre cele două rivale va continua sau nu după ce a fost suspendat. „Voi da raportul Tribunalului Disciplinar și ei vor decide dacă continuă sau nu”, a explicat arbitrul. Tigre conducea cu 1-0 în momentul suspendării după golul lui Brahian Aleman.

ADVERTISEMENT
Tags: