Sport

Meciul ”vieții” pentru Răzvan Marin. Provocare inedită lansată internaționalului român. Foto

O jucătoare de tenis de masă, legitimată la Cagliari, l-a provocat pe Răzvan Marin la un altfel de meci.
25.05.2021 | 15:16
Meciul vietii pentru Razvan Marin Provocare inedita lansata internationalului roman Foto
ADVERTISEMENT

Răzvan Marin nu este singurul sportiv român legitimat la Cagliari. Jucătoarea de tenis de masă Tania Plaian evoluează de un an pentru clubul Quattro Mori din același oraș.

Aceasta este pasionată de fotbal și i-a ridicat mingea la fileu mijlocașului naționalei României, mărturisind că este dornică să facă un schimb de experiență cu fotbalistul Răzvan Marin, care a reușit să rămână în Serie A cu echipa sa, Cagliari.

ADVERTISEMENT

Tania Plaian e lider continental la cadete și locul 2 în Europa la juniori

Jucătoarea de tenis de masă este una dintre jucătoarele de bază ale echipei Quattro Mori, din Cagliari, și vrea, nici mai mult nici mai puțin, decât să-i testeze abilitățile lui Răzvan Marin de a manevra mingea de celuloid.

Tania Plăian este lider continental la cadete și locul 2 în Europa la juniori, joacă la Quattro Mori de un an, alături de care participă la ETTU Tamaneftegas Europe`s Cup.

ADVERTISEMENT

”Îmi place mult fotbalul și tenisul. Novak Djokovic este idolul meu, dar nu am nici o treabă cu acest sport, nu mă pricep deloc.

La fotbal mă pricep mai bine, mă uit la Serie A, Primera Division, Europa League, Champions League.

ADVERTISEMENT

Îl urmăresc pe Răzvan Marin, am urmărit mare parte a partidelor echipei sale, în ultimul meci văzut de mine a și marcat. Aș vrea să-l întâlnesc, l-aș învăța tenis de masă”, a mărturisit, Tania Plaian, campioană europeană la cadete.

Cine este Tania Plăian

Cu toate că a început tenisul de masă relativ târziu, la nouă ani, până în prezent, Tania are un palmares de excepție.

ADVERTISEMENT

A câștigat medalia de aur la Campionatul European de cadeți, în proba de dublu feminin, locul 2 pe echipe la Campionatul European de Juniori, locul 2 în proba de simplu, locul 3 pe echipe și locul 3 în proba de dublu feminin, la Campionatul European de la Cluj din 2018, locul 3 în proba de simplu feminin în 2019, la Campionatul European U21.

Este ocupanta locului 2 în Top 10 Europa la Juniori în 2019. A terminat prima în Top 10 Europa Juniori în 2019. Mai are în palmares locul 3 pe echipe în 2017, la Campionatul Mondial de Juniori.

În 2018 a câștigat locul 1 în proba de simplu, dublu, dublu mixt la Campionatul Național. În 2018 și 2019,  locul 2 în proba de dublu feminin la Campionatul Național de seniori, locul 3 în Superliga Națională în 2019 și 2020 în proba de echipe la seniori.

ADVERTISEMENT
Tags: