Fotbal international

Răzvan Marin i-a impresionat pe jurnaliștii italieni: ”A devenit echilibrul de la centrul terenului”

02.05.2021 | 13:54
Razvan Marin ia impresionat pe jurnalistii italieni A devenit echilibrul de la centrul terenului
ADVERTISEMENT

Mijlocașul echipei Cagliari, Răzvan Marin, i-a impresionat pe jurnaliștii italieni cu ultimele sale evoluții din Serie A și aceștia și-au cerut scuze pentru că nu au văzut de la început potențialul internaționalului român.

Fiul lui Petre Marin a ajuns la trei goluri marcate și cinci assist-uri în acest sezon în 33 de partide pentru sarzi, iar mijlocașul de 24 de ani e evaluat acum la 12 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Răzvan Marin a fost decisiv pentru Cagliari în victoria cu 3-2 în fața Romei, după ce a marcat golul doi și a dat un assist la cel de-al treilea. Internaționalul român a primit cea mai mare notă și a fost ales jucătorul meciului.

Jurnaliștii italieni încântați de evoluțiile lui Răzvan Marin

După ce și-a ridicat nivelul de joc în ultima perioadă, Răzvan Marin a fost elogiat de jurnaliștii italieni, aceștia considerând că a devenit cel mai important jucător al lui Cagliari în lupta pentru evitarea retrogradării.

ADVERTISEMENT

”Românul devenise emblema unui management defectuos pe piața transferurilor, dar cu implicarea antrenorului Semplici a devenit esențial. Văzând ce a făcut în ultima vreme, este firesc să ne întrebăm cum a fost posibil să-i înțelegem greșit rolul atât de mult timp”, a scris site-ul calciocasteddu.it.

”Răzvan Marin va fi, fără îndoială, cea mai mare absența împotriva lui Napoli, dar pentru cele două finale cu Benevento și Fiorentina ar putea fi arma suplimentară a unui Cagliari care încă mai speră la salvare”, au mai notat italienii.

ADVERTISEMENT

Marin, considerat inima și plămânii lui Cagliari

”Răzvan Marin a devenit echilibrul de la centrul terenului. Românul a reușit în sfârșit să fie acel mijlocaș box to box. Marin caută poarta de la distanță și acceptă și incursiunile.

Este întotdeauna gata să își protejeze colegii, dublând în faza de acoperire. Inima și plămânii unui jucător foarte criticat în prima sa parte la echipă au ieșit la iveală în cel mai disperat moment al sezonului. Acest lucru înseamna caracter”, mai scrie sursa citată.

ADVERTISEMENT

Din păcate pentru Răzvan Marin, acesta va lipsi la meciul extrem de important din deplasare cu Napoli, după ce a primit un cartonaș galben cu câteva minute înainte să marcheze în întâlnirea cu Roma din runda precedentă.

ADVERTISEMENT
Tags: