Fotbal intern

Mediul de la FCSB, infernal pentru atacanți: „Nu marchezi în primele trei meciuri, pleci!”

11.03.2021 | 13:13
Mediul de la FCSB infernal pentru atacanti Nu marchezi in primele trei meciuri pleci
ADVERTISEMENT

Ante Vukusic este cea mai recentă „victimă” a lui Gigi Becali. Helmuth Duckadam crede că este imposibil pentru atacanții care vin la FCSB să facă față criteriilor impuse de patron.

Doar 129 de minute a jucat Ante Vukusic în actuala ediție a Ligii 1, fără a marca vreun gol. Deși nu a stat niciodată în teren mai mult de 55 de minute într-o partidă, croatul l-a dezamăgit deja pe Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Finanțatorul a anunțat că nu îl va mai păstra pe atacant decât pentru a-l ajuta să se antreneze. Vukusic fusese adus de Mihai Stoica, pentru a-l înlocui pe Sergiu Buș.

Mediul de la FCSB, infernal pentru atacanți: „N-ai nicio șansă!”

Helmuth Duckadam este descumpănit cu privire la soarta atacanților aduși de FCSB. Fostul portar crede că este foarte greu pentru un vârf să se impună și să îl impresioneze pe patron.

ADVERTISEMENT

„Eu am mai spus, la FCSB e foarte greu. Dacă nu marchezi în primele trei-patru meciuri, nu ai nicio șansă să aibă cineva răbdare cu tine. Am văzut și cu Buș, același lucru, un jucător foarte talentat.

La FCSB poate să vină orice atacant din lume, dacă nu marchează în primele trei meciuri, e pe lista de plecări”, a declarat fostul președinte de imagine al roș-albaștrilor, la ProX.

ADVERTISEMENT

Cum mai intră Ante Vukusic în echipa FCSB: „Doar pe ușă, pe teren nu cred!”

Croatul Vukusic nu a înscris niciun gol în cinci apariții în Liga 1, dar nu a fost integralist în niciuna dintre aceste partide. Gigi Becali nu arede gând să facă nicio concesie și deja i-a pecetluit soarta croatului.

„Vukusic rămâne la noi doar ca să se antreneze, să mai pună niște carne pe el. De jucat, nu cred! Mai intră doar pe ușă, pe teren nu cred. Ce să mai fac? Am văzut ce era de văzut”, a declarat patronul roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

Ante Vukusic a jucat 25 de minute și în meciul cu Dinamo, din Cupa României, însă nu a avut nicio realizare. A fost chiar partida cu ocazia căreia Magaye Gueye a fost depistat pozitiv cu cocaină, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.


  • (P) Cota BETANO pentru UTA Arad – FCSB: 2,10 este cota pentru “peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT